Blog

Een campervakantie boeken tijdens de uitbraak van het coronavirus

Een campervakantie boeken tijdens de uitbraak van het coronavirus

 

Veel mensen vragen zich af hoe het zit met het boeken van een vakantie en de verspreiding van het coronavirus (Covid-19). Kunt u überhaupt nog wel op vakantie? Het boeken van een campervakantie heeft een aantal grote voordelen tijdens de uitbraak van het coronavirus. In deze blog leest u hoe u met het boeken van een campervakantie bij Camper Deluxe toch garantie heeft op mooie vakantie zonder zorgen over het coronavirus.

(meer…)

Camperreis naar Spanje

Wil je graag naar Spanje op vakantie, maar heb je geen zin om de auto te pakken of met het vliegtuig te gaan? Ga dan met een camper! De camper leent zich uitstekend voor een prachtige reis door Spanje waarmee je eenvoudig meerdere gebieden kunt bezoeken. Door de ligging aan de Middellandse zee ben je in de zomer verzekerd van mooi weer. Spanje is voor veel mensen een écht vakantieland, het heeft namelijk alles waar je naar zoekt voor de perfecte vakantie; zon, zee, strand, uitgaan, cultuur én bezienswaardigheden. Wil jij graag een camperreis door Spanje maken? In deze blog lees je alles over een vakantie naar Spanje met de camper!

Continue reading “Camperreis naar Spanje”

De mooiste camperroutes in Europa

Gaat u binnenkort met de camper reizen door Europa? Dan moet u bepalen waar u heen gaat en welke bezienswaardigheden u wilt bewonderen. Europa kent zoveel prachtige landen, routes en bestemmingen. Het blijft daarom moeilijk om hier een keuze uit te maken. Heeft u een land of bestemming gevonden? Dan is het verstandig om vooraf alvast uw camperroute uit te stippelen. Om u te helpen hebben wij alvast de mooiste camperroutes door Europa voor u op een rijtje gezet. Via deze routes rijdt u met uw camper langs de prachtigste plekken van Europa.

Continue reading “De mooiste camperroutes in Europa”

Met de camper naar Portugal

Zoekt u een prachtige vakantiebestemming waar u kunt genieten van een heerlijk klimaat, mooie steden en een lekkere port? Dan is Portugal een perfecte bestemming voor u. Portugal grenst aan de Atlantische Oceaan waar u heerlijk kunt genieten van mooie lange zandstranden. Portugal heeft een mediterraan klimaat, dit maakt het land een heerlijk vakantieland.  De zee zorgt er namelijk voor dat de temperatuur in de zomer een stuk aangenamer is. Naast de prachtige stranden zijn er ook vele natuurgebieden die u kunt bezoeken, Portugal heeft vele natuurgebieden die op de werelderfgoedlijst staan!

Continue reading “Met de camper naar Portugal”

5 tips om een boete in Frankrijk te voorkomen

Met de camper op vakantie is één van de hoogtepunten van het jaar, maar als u tijdens uw reis een boete ontvangt kan dit toch een nare bijsmaak geven aan uw vakantie. In Frankrijk wijken de regels vaak af van de Nederlandse wetgeving. De volgende tips kunnen u helpen een boete te voorkomen en zo extra kosten van uw vakantie te voorkomen.

Continue reading “5 tips om een boete in Frankrijk te voorkomen”

Camperplaatsen in Nederland

Als je voor het eerst een camper koopt of huurt, wil je hem het liefst snel mogelijk testen. Hiervoor hoef je niet per se naar het buitenland toe. Ons eigen landje biedt genoeg mooie plekken om met de camper te gaan staan en de omgeving te ontdekken. Van oost naar west en van noord naar zuid, in Nederland zijn genoeg mooie camperplaatsen te vinden. In dit artikel worden een paar mooie camperplaatsen in Nederland uitgelicht. 

Continue reading “Camperplaatsen in Nederland”

Wildkamperen met de camper

Het geluid van de wind die zachtjes door de bomen waait en het licht in de camper dat ‘s nachts de enige lichtbron is. Ziet u het al voor zich? Vrij kamperen met uw camper in de ongerepte natuur? Er zijn veel mensen die dromen van zo’n heerlijke ervaring. Want wat geeft er een vrijer gevoel dan kamperen in het wild, waar u geniet van de mooiste uitzichten? Het is de meest avontuurlijke manier om idyllische kampeerplekjes te ontdekken waar verder helemaal niemand is. Toch vinden veel mensen het lastig om te bepalen waar dit nou wel of niet is toegestaan. Om u te helpen, hebben wij op een rijtje gezet waar vrij kamperen in Europa is toegestaan.

Continue reading “Wildkamperen met de camper”

Welk type camper kiest u?

Er worden steeds meer campers aangeschaft, we zien ze dan ook steeds meer rijden. In Nederland is het afgelopen decennium het aantal campers zelfs verdubbeld. Bent u van plan om een camper te huren of zelfs aan te schaffen? Dan heeft u ruime keuze. Er zijn verschillende type campers in diverse prijsklassen. Hieronder leest u meer over de verschillende soorten campers en de voor- en nadelen van deze campers.
Hopelijk kunt u na het lezen van deze blog gemakkelijk uw keuze maken!

Continue reading “Welk type camper kiest u?”

Een achteruitrijcamera voor uw camper

Wanneer u zelf een camper heeft aangeschaft bent u daar natuurlijk erg zuinig op. Ook wanneer u een camper huurt wilt u ervoor zorgen dat deze ongeschonden weer terug naar de verhuurder gaat en u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Een camper is natuurlijk groot en deuken of krassen zijn natuurlijk snel opgelopen. Wilt u er voor zorgen dat het risico op deuken, krassen en ander ongemak zo klein mogelijk wordt, schaf dan een achteruitrijcamera aan.

Continue reading “Een achteruitrijcamera voor uw camper”