Camper huren Amsterdam

Camper huren in Amsterdam

Het huren van een camper wordt steeds populairder. Veel mensen kiezen ervoor om met een camper op vakantie te gaan omdat het voor vrijheid en plezier zorgt. Wilt u een camper huren in Amsterdam? Dan bent u bij Camper Deluxe aan het juiste adres. Camper Deluxe heeft verschillende afhaalpunten door heel Nederland, waardoor u eenvoudig een camper bij u in de buurt kunt huren. Een camper huren biedt vele voordelen. U bent bijvoorbeeld minder afhankelijk van een slaapplek, omdat u in uw gehuurde camper kunt overnachten. Dit geeft u de vrijheid om zelf te bepalen waar u iedere nacht doorbrengt. Mocht er om welke reden dan ook onderweg iets tegen zitten, dan kunt u ervoor kiezen om op een andere locatie te overnachten. Met een camper kunt u bovendien meer spullen meenemen, zo biedt de camper plek voor bijvoorbeeld boodschappen of een barbecue. Een ander voordeel is de ingebouwde keuken die een camper heeft, hierdoor kunt u zelf heerlijke maaltijden bereiden en bent u minder afhankelijk van restaurants.

Een camper huren in Amsterdam voor ieder budget

Camper Deluxe heeft verschillende modellen in de verhuur die voor verschillende reizen gebruikt kunnen worden. Op basis van uw eigen wensen en eisen kunt u een camper naar wens huren. Op basis van het aantal slaapplekken, het vermogen van de camper, de faciliteiten en de afmeting van de camper kunt u kiezen voor een camper die binnen dit segment past. U kunt een camper huren met 2, 4 of 6 slaapplekken. Mocht u ervoor kiezen om naar het buitenland op vakantie te gaan, dan kunt u ervoor kiezen om een grotere camper te huren zodat uw kinderen of vrienden langs kunnen komen of mee kunnen gaan. Als u een gewenste camper heeft uitgekozen kunt u deze eenvoudig reserveren. Al onze campers worden aan de hand van verschillende kwaliteitseisen geïnspecteerd en krijgen alle noodzakelijke onderhoudsbeurten. Hierdoor huurt u altijd een camper die tijdig en goed onderhouden is door vakmensen. Als u de camper bij ons afhaalpunt komt afhalen, dan kunt u ervoor kiezen om uw auto achter te laten op ons terrein. Zo hoeft u niet eerst naar huis en kunt u direct naar uw vakantie bestemming vertrekken. Wacht niet langer en kijk vandaag nog welke campers er beschikbaar zijn voor uw vakantieperiode!

Selectie huurcampers in Amsterdam

01 Luxe Adria Matrix 670 slt.

Staat
Occasion
Aantal personen
5
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 700
Details

02 Knaus Sky Ti 150PK Grote Garage

Staat
Occasion
Aantal personen
2
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 600
Details

03 Knaus Box-Life automaat 150 pk

Staat
Occasion
Aantal personen
2
Uitvoering
Bus
v.a. € 675
Details

Kilometervrij camperverhuur in Amsterdam

Bij Camper Deluxe beschikken wij over een ruim aanbod campers die u kunt huren tegen een betaalbare prijs. Afhankelijk van uw budget kunt u een camper uitzoeken die voor uw reis geschikt is. Bij Camper Deluxe huurt u kilometervrij, als u een camper langer dan één week huurt. Hierdoor weet u zeker dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Mocht u pech krijgen tijdens de vakantie, dan beschikt Camper Deluxe over een gratis pechhulp service binnen Europa. Zo kunt u snel uw reis weer vervolgen! Beschikt u zelf niet over een inklapbare tuinset die u mee kunt nemen in de camper?  Tegen een meerprijs van €25,- kunt u een tuinset huren, hierdoor hoeft u deze niet zelf te regelen. Deze wordt aangepast naar het door u aangegeven aantal personen. Twijfelt u tussen verschillende campers of wilt u meer informatie? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie over onze service of voor het aanvragen van een proefrit. Camper Deluxe is dé aanbieder als u een camper wilt huren in Nederland.

Contact opnemen met Camper Deluxe

Heb je vragen of hulp nodig bij het huren van een camper? Je kan telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 

Op onze contactpagina kan je ook een bericht sturen via ons contactformulier. 

We helpen je graag verder!