Camper op parkeerplaats naast groene bomen

Camper huren tijdens Corona: hoe gaat dit in zijn werk?

De afgelopen maanden hebben wij voornamelijk mensen geholpen met het oplossen van hun zorgen rondom het boeken van een camper tijdens Corona. We willen zoveel mogelijk mensen helpen en geruststellen bij het boekproces, daarom hebben wij speciaal voor u een stappenplan gemaakt met een bijpassende casus.

Stel u wilt volgend jaar met het gezin naar Zuid-Frankrijk. Samen met het gezin heeft u besloten om een campervakantie te boeken. U wilt het liefst 2 weken op vakantie in het hoogseizoen van 2021 maar door Corona vindt u dit toch wel een spannend idee.

Bij Camper Deluxe maken wij het boeken van een camper zo makkelijk mogelijk. 

  • U betaalt slechts 10% aanbetaling van de huursom.
  • Uw reservering is tot 10 dagen voor vertrek gratis te annuleren.
  • U betaalt uitsluitend € 8,- per dag aan borgverzekering

Eenvoudig en veilig een camper huren tijdens corona

Bij Camper Deluxe betaald u op het moment van boeken slechts 10% van de huursom. Mocht u vanwege Corona niet naar uw vakantiebestemming kunnen gaan, dan ontvangt u geen factuur voor de overige 90% van de huursom. 

Uw reservering is tot 10 dagen voor vertrek gratis te annuleren, de 10% aanbetaling van uw boeking mag u gebruiken voor een latere huurperiode in 2021 of 2022. Hierbij zijn natuurlijk wel de voorwaarden op basis van het RIVM-reisadvies aan verbonden. 

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder! 

Wij zijn het beste telefonisch te bereiken op +31 (0) 522 48 05 48 of via de mail: info@camperdeluxe.nl