Camper op parkeerplaats naast groene bomen

Camper huren tijdens Corona

De afgelopen maanden hebben wij voornamelijk mensen geholpen met het oplossen van hun zorgen rondom het boeken van een camper tijdens de Corona uitbraak We willen zoveel mogelijk mensen helpen en geruststellen bij het boekproces, daarom hebben wij speciaal voor jou een stappenplan gemaakt met een bijpassende casus.

Stel je wil volgend jaar met het gezin naar Zuid-Frankrijk. Samen met het gezin heb je besloten om een campervakantie te boeken. Je wil het liefst 2 weken op vakantie in het hoogseizoen van 2021 maar door Corona vind je dit toch wel een spannend idee.

Bij Camper Deluxe maken wij het boeken van een camper zo makkelijk mogelijk. 

  • Je betaald slechts 10% aanbetaling van de huursom.
  • Jouw reservering is tot 10 dagen voor vertrek gratis te annuleren.
  • Je betaald uitsluitend € 8,- per dag aan borgverzekering

Eenvoudig en veilig een camper huren tijdens corona

Bij Camper Deluxe betaal je op het moment van boeken slechts 10% van de huursom. Mocht je vanwege Corona niet naar jouw vakantiebestemming kunnen gaan, dan ontvang  je geen factuur voor de overige 90% van de huursom. 

De reservering is tot 10 dagen voor vertrek gratis te annuleren, de 10% aanbetaling van jouw boeking mag je gebruiken voor een latere huurperiode in 2021 of 2022. Hierbij zijn natuurlijk wel de voorwaarden op basis van het RIVM-reisadvies aan verbonden.

Contact opnemen met Camper Deluxe

Heb je vragen of hulp nodig bij het huren van een camper? Je kan telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 

Op onze contactpagina kan je ook een bericht sturen via ons contactformulier. 

We helpen je graag verder!