Er zijn 45 campers gevonden

Camper huren bij Camperdeluxe.nl 

Een camper is een voertuig wat geheel is ingericht om in te kunnen overnachten tijdens bijvoorbeeld een vakantie. Het aanschaffen van een camper is een grote uitgave en geen alledaagse beslissing. Daarom is er nog een andere optie die voordeliger en handiger voor u kan zijn.

U kunt namelijk ook kiezen om een camper te huren, zo kunt u deze voor een bepaalde tijd huren en onderzoeken of deze manier van reizen voor u geschikt is. Wanneer u een camper huurt, dan kunt u eenvoudig de vrijheid ervaren zonder een grote uitgave te doen. 

Voordelen van een camper huren

  • U hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud en de standplaats.
  • U heeft altijd een keuken, koelkast en bed tot uw beschikking.
  • U bespaart kosten op hotelovernachtingen
  • U bent flexibel, waardoor u zelf kan bepaalde waar en wanneer u na de zon/kou wilt opzoeken. 
  • Bij Camper Deluxe kunt u verschillende campers huren, u heeft keuze uit meer dan 70 campers. 

Eenvoudig een camper huren

Via onze gebruiksvriendelijke website kunt u eenvoudig een camper huren, u kunt makkelijk een camper uitzoeken en aangeven in welke periode u deze graag wilt huren. Doordat we zoveel keuze hebben, zit er voor iedereen een goede camper tussen. Ook voor u is camperverhuur mogelijk, zo hebben wij grote campers, maar ook kleine campers die u kunt huren voor als u bijvoorbeeld met z’n tweeën op pad gaat. Per camper kunt u informatie vinden op onze website en ook vindt u hier verschillende kenmerken en faciliteiten waar de camper over beschikt. 

Daarnaast kunt u kiezen uit campers in diverse prijsklassen. In camperverhuur hebben we een ruim aanbod aan budget campers, maar Camper Deluxe verhuurt ook luxe campers. De keuze is helemaal aan u of u kiest voor een luxe camper of om een goedkope camper te huren.

Waarom een camper huren bij ons?

Bij Camper Deluxe heeft u een ruime keuze uit verschillende campers die u kilometervrij kunt huren. Wij hebben meer dan 16 jaar ervaring op het gebied van camperverhuur en ook kunnen wij u van dienst zijn bij het kopen van een camper. De campers die bij ons te vinden zijn, zijn goed onderhouden door onze deskundige monteurs en zijn allemaal APK gekeurd. 

Benieuwd naar onze huurvoorwaarden? Lees hier meer over onze algemene huurvoorwaarden.

Heeft u vragen of wilt u graag langskomen bij Camper Deluxe? 

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder! 

Wij zijn het beste telefonisch te bereiken op +31 (0) 522 48 05 48 of via de mail: info@camperdeluxe.nl