Camper huren bij Camper Deluxe

 

Zorgeloos en veilig een camper huren? Boek hier makkelijk en snel een camper voor jouw camperavontuur. Het hele jaar door verhuren wij campers, zo kan je er altijd op uit in het hoog- of laagseizoen. Begin je droomvakantie en kies uit ruim 70 campers voor jouw bijzondere reis. Dankzij ons ruime aanbod, is er voor iedereen een geschikte camper. Wij hebben grote en luxe campers, maar ook kleine campers en budget camper.  Een camper is een voertuig wat helemaal is ingericht om in te overnachten. Het is daarom ook uitermate geschikt voor vakanties en (verre) rondreizen. Je kan namelijk geheel zelfstandig op reis, ongeacht waar je heen wilt.

Wij hebben de voordelen van een camper huren voor jou op een rijtje gezet:

  • Je hoeft je geen zorgen te maken over het onderhoud en de standplaats

  • Altijd een keuken, koelkast en bed tot jouw beschikking

  • Je bespaart kosten op hotelovernachtingen

  • Altijd flexibel, waardoor je zelf kan bepalen waar en wanneer je na de zon gaat of de regen wilt vermijden

  • Er zijn verschillende soorten campers te huur, je hebt keuze uit meer dan 70 campers

  • Je kan goedkoop een camper huren in Nederland.

Er zijn 44 campers gevonden

Bij Camper Deluxe heb je een ruime keuze uit verschillende campers die je kilometervrij kunt huren. De campers die wij verhuren zijn goed onderhouden door onze deskundige monteurs en zijn allemaal APK gekeurd. Daarnaast hebben wij al meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van camperverkoop en helpen wij ook jou graag bij de aankoop van een camper.

Waarom een camper huren bij Camper Deluxe?

Altijd kilometervrij huren

Gratis je auto parkeren 

tijdens je vakantie

Borgverzekering

vanaf € 8,- per dag

Flexibele huurvoorwaarden 

bij overmacht Corona

meer dan 70 campers te huur

24/7 support tijdens 

jouw vakantie

Eenvoudig en zorgeloos een camper huren

Via onze website kun je  eenvoudig een camper boeken, je kunt makkelijk en snel een camper uitzoeken en aangeven in welke periode je deze graag wilt huren. Doordat we zoveel keuze hebben, zit er voor iedereen altijd wel een goede camper tussen. Je kan kiezen uit grote modellen, maar we hebben ook kleine campers in de aanbieding.

Meest gestelde vragen

Een camper huren is een uitstekende oplossing als je tijdens je vakantie niet aan één plek gebonden wilt zijn. Een camper geeft jou de vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer jij heen wilt. Een camper is een voertuig wat geheel is ingericht om in te kunnen overnachten tijdens bijvoorbeeld een vakantie of rondreis. Het aanschaffen van een camper is een grote uitgave en zeker geen alledaagse beslissing. Daarom is een camper huren de ideale optie, die voordelig die voordeliger en handiger voor jou kan zijn. Wanneer je een camper huurt, kan je voor een bepaalde tijd onderzoeken of deze manier van reizen voor jou geschikt is. Zo kan je eenvoudig de vrijheid van een camper ervaren zonder een grote uitgave te doen. 

Wij hebben een ruim aanbod aan campers. Wij helpen je graag met het kiezen van een camper die past bij jouw campervakantie en jouw budget. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder! 

Wij zijn het beste telefonisch te bereiken op +31 (0) 522 48 05 48 of via de mail: info@camperdeluxe.nl 

Op het laatste moment toch besloten om er spontaan tussenuit te gaan? Doordat campervakanties soms worden omgeboekt, doorgeschoven of geannuleerd, hebben wij op het laatste moment soms toch nog campers beschikbaar. Zo hebben we speciaal voor last minute reizigers exclusieve deals, van luxe campers tot aan budget campers!

Je hebt rijbewijs B, C1, C, D1 of D nodig om in een camper te mogen rijden. Welk rijbewijs je precies nodig hebt, is afhankelijk van het gewicht van de camper en het aantal personen dat je kan vervoeren.

Rijbewijs B: de camper heeft een maximaal gewicht van 3.500 kilo en kan maximaal 8 personen (exclusief jezelf) vervoeren.

Rijbewijs C: bij zwaardere campers heb je een vrachtwagenrijbewijs nodig (C of C1). 

Rijbewijs D: Campers waar meer dan 8 zitplaatsen (exclusief jezel) in zitten, mogen alleen bestuurd worden wanneer je in het bezit bent van een busrijbewijs (D of D1).

De prijzen van de huurcampers variëren op basis van luxe, grootte en de  huurperiode. Een camper huren in laagseizoen is goedkoper dan in een camper huren in het hoogseizoen. Dit heeft te maken met de grote vraag naar campers.

Wij hebben naast onze luxe campers ook budget campers beschikbaar, dit zijn goedkopere campers die vaak wat ouder zijn en/of minder luxe zijn uitgevoerd.

Alle campers zijn voorzien van een verhuurpakket:

– Stroomkabel (15m)
– Koppelstuk stroomkabel
– Gasfles(sen) met minimaal 10 ltr gas
– Waterslang voor het bijvullen van de water tank
– 2 stabilisatieblokken
– Aqua kem 1ltr (voor het chemisch toilet)
– Gevarendriehoek
– Gevarenbord voor het fietsenrek

Er zijn verschillende type campers in diverse prijsklassen te huur, zo hebben we voor ieder wat wils. We hebben alkoof, half-integraal, integraal en bus campers te huur.

Camper Deluxe hanteert een borgsom / eigen risico van € 1000,-. Je kan ook kiezen voor een borgverzekering, je betaalt € 12,50 euro per dag. Dit bedrag krijgt je na afloop niet teruggestort.

Je kan een camper huren met servies en/of tuinset:
– Een inventaris kost € 20,-.
– Een tuinset kost € 20,-.

Inventaris en de tuinset worden altijd afgestemd op het door jou aangegeven aantal personen. De kosten van het huren van een inventaris zijn eenmalig voor de gehele huurperiode.

Camperverhuur per provincie​

Contact opnemen met Camper Deluxe

Heb je vragen of hulp nodig bij het huren van een camper? Je kan telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 

Op onze contactpagina kan je ook een bericht sturen via ons contactformulier. 

We helpen je graag verder!