Camper huren Assen

Camper huren in Assen

De verhuur van campers heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen, en dat is ook niet gek verrassend natuurlijk. Zo heeft men deze laatste jaren ondervonden hoe leuk het is om met de camper op pad te gaan. Komt u uit Assen en wilt u een camper huren? Dan bent u bij Camper Deluxe aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk een groot aanbod van campers die u kunt huren tegen zeer scherpe prijzen. Ons camperaanbod bestaat uit zowel budget- als luxecampers. Door deze verschillende mogelijkheden kunt u vast wel een geschikte camper vinden om te huren in Assen

Voordelig en kilometervrij een camper huren in Assen

Het huren van een camper in Assen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bij Camper Deluxe heeft u keuze uit een groot aanbod van campers. Van (half) integraal, tot bus of alkoof, Camper Deluxe heeft het allemaal. Wanneer u een camper bij Camper Deluxe besluit te huren, dan bent u verzekerd van een goed onderhouden camper. Wanneer u de camper dan komt ophalen kunt u uw auto gratis en veilig bij ons stallen terwijl u comfortabel richting uw vakantiebestemming rijdt. Een ander voordeel bij Camper Deluxe is dat wij een all-in prijs hanteren, dus u huurt een camper kilometervrij. U hoeft dus naderhand geen bijkomende kosten te verwachten. Ook kunt u kosteloos gebruik maken van onze accessoires. Stel u wilt uw fietsen meenemen op uw campertrip, dan kunt u kosteloos gebruik maken van een fietsendrager.

Mocht u besluiten om een camper te huren in Assen, dan bent u verzekerd van kwaliteit én ervaring. Wij beschikken over meer dan 17 jaar ervaring in de huur en verkoop van campers. U heeft bij Camper Deluxe keuze uit meer dan 70 campers die u kunt huren in Assen. Naast de verschillende modellen die zojuist al naar voren kwam kunt u ook een keuze maken tussen luxe als budgetcampers, zo is er voor iedere enthousiaste vakantieganger wel iets te vinden.  

Selectie huurcampers in Assen

01 Luxe Adria Matrix 670 slt.

Staat
Occasion
Aantal personen
5
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 700
Details

02 Knaus Sky Ti 150PK Grote Garage

Staat
Occasion
Aantal personen
4
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 650
Details

03 Knaus Box-Life automaat 150 pk

Staat
Occasion
Aantal personen
2
Uitvoering
Bus
v.a. € 675
Details

Een camper huren of toch kopen?

Naast de verhuur van een camper kunt u bij Camper Deluxe ook terecht voor de verkoop van campers. Dus zoekt u een prachtige camper, bekijk dan onze mogelijkheden. Wij verkopen zowel nieuwe- als tweedehands campers in Assen, en dat tegen zeer scherpe prijzen. Mocht u ons aanbod met eigen ogen willen aanschouwen dan kunt u altijd langskomen in onze showroom in Meppel. Mocht u verder nog vragen hebben over het huren of kopen van een camper bij Camper Deluxe, dan kunt u altijd contact opnemen.