Camper huren Drachten

Camper huren in Drachten

Het rondreizen met de camper is de afgelopen jaar sterk gestegen in populariteit, en dat is ook niet gek natuurlijk. Zo is het huren van een camper in Drachten nog nooit zo gemakkelijk én voordelig geweest. Daarnaast is het huren van een camper ook veel praktischer dan het kopen van een camper wanneer u slechts af en toe van plan bent rond te reizen. Komt u uit Drachten en bent u van plan met een camper op pad te gaan? Dan bent u bij Camper Deluxe aan het juiste adres, met ruim 17 jaar ervaring weten wij precies wat u nodig heeft. Wij beschikken over een omvangrijk aanbod aan campers die u bij ons kunt huren tegen de scherpste tarieven. Al onze campers zijn goed onderhouden zodat u gedurende uw reis nergens zorgen over hoeft te maken.

Selectie huurcampers in Drachten

01 Luxe Adria Matrix 670 slt.

Staat
Occasion
Aantal personen
5
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 700
Details

02 Knaus Sky Ti 150PK Grote Garage

Staat
Occasion
Aantal personen
4
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 650
Details

03 Knaus Box-Life automaat 150 pk

Staat
Occasion
Aantal personen
2
Uitvoering
Bus
v.a. € 675
Details

Voordelig een camper huren voor jouw reis

Woont u in het Friese Drachten en zoekt u een camper om te huren, wacht dan niet langer en bekijk de mogelijkheden. Wij bevinden ons in Meppel, Drenthe, en is vanuit Drachten makkelijk te bereiken. Mocht u een keuze uit een van onze 90 campers gemaakt te hebben, dan kunt u uw auto gratis en veilig op ons parkeerterrein achterlaten. Een ander voordeel, zo niet het grootste voordeel bij Camper Deluxe, is dat u kilometer vrij huurt. U kunt dus zoveel kilometers maken als u wilt zonder dat daar extra kosten bijkomen, al onze prijzen zijn all-in. Verder vragen wij geen bijkomende kosten mocht u extra accessoires mee willen nemen tijdens uw campertrip. Accessoires die gratis meegenomen kunnen worden zijn onder andere extra gasflessen, toiletvloeistoffen of een fietsendrager mocht u fietsen meewillen nemen.

Door de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben zit er altijd wel een geschikte camper voor u tussen. Wij maken onderscheid tussen budget- en luxe campers. Mocht u niet te veel willen betalen dan kan een budgetcamper een goede keuze zijn voor uw campertrip.

Bekijk ons camperaanbod in onze showroom in Meppel

Zoals net al naar voren kwam kunt u bij ons ook terecht wanneer u een camper wilt kopen in Drachten. Wij verkopen zowel nieuwe- als tweedehands campers tegen zeer scherpe prijzen. Net als bij de verhuur van campers heeft u hier ook de keuze uit campers uit meerdere prijsklassen en verschillende type campers. Wij verkopen integraal, half integraal, bus of alkoof type campers, kortom, Camper Deluxe heeft het allemaal! Mocht u verder nog vragen hebben over het huren óf kopen van een camper van Camper Deluxe, dan kunt u altijd contact opnemen. Ook kunt u langskomen in onze showroom in Meppel om ons camperaanbod te bekijken. 

Contact opnemen met Camper Deluxe

Heb je vragen of hulp nodig bij het huren van een camper? Je kan telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 

Op onze contactpagina kan je ook een bericht sturen via ons contactformulier. 

We helpen je graag verder!