Camper huren Emmen

Camper huren in Emmen

Op vakantie gaan met een camper wordt steeds gewilder en dat is helemaal niet zo gek! Met een camper op vakantie gaan heeft verschillende voordelen en is bovendien super leuk! Een voorbeeld van een groot voordeel van met een camper op vakantie gaan, is de vrijheid die u met een camper heeft. Wilt u ergens een dag langer blijven of juist een dag eerder weg gaan? Dan heeft u deze mogelijkheid! Daarnaast kunt u meer spullen meenemen in de camper. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een aantal boodschappen of meerdere spelletjes waar u normaal geen ruimte voor heeft.

Wilt u een camper huren in Emmen? Dan bent u bij Camper Deluxe aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod van campers die u kunt huren tegen een zeer goede prijs! U kunt eenvoudig, op basis van uw eigen budget en eisen, een gewenste camper uitzoeken. Hierdoor is het super eenvoudig om een camper in Emmen te huren. Of u nou voor een camper van 2 personen, 4 personen of 6 personen gaat, Camper Deluxe heeft verschillende mogelijkheden in diverse prijsklassen.

Selectie huurcampers in Emmen

01 Luxe Adria Matrix 670 slt.

Staat
Occasion
Aantal personen
5
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 700
Details

02 Knaus Sky Ti 150PK Grote Garage

Staat
Occasion
Aantal personen
4
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 650
Details

03 Knaus Box-Life automaat 150 pk

Staat
Occasion
Aantal personen
2
Uitvoering
Bus
v.a. € 675
Details

Zorgeloos een camper huren in Emmen

Door de vele afhaalpunten is het huren van een camper in Emmen nog nooit zo eenvoudig geweest! Onze campers worden uitgebreid getest voordat deze verhuurd worden, zodat u zorgeloos de weg op kunt gaan. De afhaalmogelijkheden in Emmen beschikken over veilige parkeerplekken waar u uw eigen auto onbezorgd kunt achterlaten. Vanaf hier kunt u direct naar uw vakantie bestemming rijden. Ten opzichte van een eigen camper heeft het huren van een camper verschillende voordelen. U hoeft bijvoorbeeld geen onderhoud, APK, verzekeringen en standplaats voor de camper te regelen. Daarnaast hoeft u bij terugkomst de camper alleen maar in te leveren, de verhuur maatschappij doet de rest! Welke camper het beste bij u past is afhankelijk van diverse aspecten zoals het aantal slaapplekken, het vermogen, de faciliteiten en de afmeting van de camper. Op basis van uw eigen wensen en eisen kunt u een camper uitzoeken die bij u past en deze voor de gewenste periode huren.

Voordelig en kilometervrij camperverhuur in Emmen

Als u bij het huren van een camper in Emmen voor Camper Deluxe kiest, dan kiest u voor kwaliteit en ervaring. Met meer dan zeventien jaar ervaring weten wij als geen ander welke aspecten invloed hebben op een veilige en zorgeloze vakantie. Mocht u toch met pech komen te zitten, dan krijgt u gratis internationale pech hulp. Bij Camper Deluxe huurt u altijd kilometervrij, hierdoor komt u niet voor onverwachte kosten te staan bij uw terugkomst. Met meer dan 70 verschillende campers zit er altijd een gewenste camper voor u tussen. 

Twijfelt u tussen verschillende campers of wilt u meer informatie? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of voor het aanvragen van een proefrit. Met onze last minute deals kunt u nóg voordeliger een camper huren. Wacht niet langer en bekijk vandaag nog welke mogelijkheden er zijn om een camper te huren in Emmen.

Contact opnemen met Camper Deluxe

Heb je vragen of hulp nodig bij het huren van een camper? Je kan telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 

Op onze contactpagina kan je ook een bericht sturen via ons contactformulier. 

We helpen je graag verder!