Camper huren in friesland | Zandbergen | Camper Deluxe

Camper huren in Friesland​​

Woon je in de provincie Friesland en wil je een camper huren in de omgeving van Friesland? Camper Deluxe is gespecialiseerd in camperverhuur en camper verkoop. Er is een ruim aanbod aan campers beschikbaar in de omgeving van Friesland. Van grote campers voor meerdere personen tot aan kleine campers voor twee personen. Daarnaast hebben wij prachtige luxe campers en budget campers beschikbaar. Zo vind je altijd een camper die past bij jouw budget.

Huur eenvoudig en zorgeloos een camper voor jouw camper reis. Boek simpel en snel jouw ideale camper!

Voordelen van een camper huren in Friesland

Bij Camper Deluxe zijn er meer dan 70 verschillende campers die je kilometervrij kan huren. Met meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van camperverhuur kunnen we je helpen bij het kiezen van een geschikte camper. De campers die wij verhuren zijn goed onderhouden door onze deskundige monteurs en de campers zijn allemaal APK gekeurd. 

Onze showroom in Rogat is makkelijk te bereiken vanuit alle grote steden in Friesland zoals, Leeuwarden, Drachten en Franeker. Ook vanuit kleinere dorpen als, Lemmer, Grou en Joure ben je snel bij ons. Je kan onze campers voor een hele vakantie huren, maar een weekendje weg met de camper is ook zeker mogelijk. Als je een camper bij ons huurt, dan kun je je auto veilig op ons terrein achterlaten. Deze staat achter gesloten hekken en blijft op je wachten tot dat je weer terug bent van een mooie campervakantie. 

Ben je dus op zoek naar een camperverhuurbedrijf in Friesland. Dan kan je zorgeloos en veilig een camper huren bij Camper Deluxe.  Een camper huren in Friesland is voortaan zo gedaan!

Aanbod camperverhuur in Friesland

Als je kiest om voor een camper huren in Friesland bij Camper Deluxe, dan kies je voor kwaliteit, service en expertise. Gebruikmakend van onze jarenlange ervaring, zorgen we dat jij zorgeloos met de camper op reis kan. Wij verhuren verschillende merken campers, die je kan huren voor scherpe prijzen. Denk aan een populaire Knaus of een ruime 4-persoons Adria Matrix. Een camper boek je makkelijk en snel via onze website. Heb je vragen over een van onze campers of over onze diensten, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

01 Luxe Adria Matrix 670 slt.

Staat
Occasion
Aantal personen
5
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 700
Details

02 Knaus Sky Ti 150PK Grote Garage

Staat
Occasion
Aantal personen
2
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 600
Details

03 Knaus Box-Life automaat 150 pk

Staat
Occasion
Aantal personen
2
Uitvoering
Bus
v.a. € 675
Details

De mooiste camperplaatsen in Friesland

Huur een camper bij Camper Deluxe en begin meteen met het verkennen van het prachtige Friesland. Kies voor een camperplaats aan zee of juist dichtbij de stad. Camping de Zeehoeve ligt vlakbij het bruisende Harlingen en de Noordzee. De camping ligt op loopafstand van het strand, waar je heerlijk kan uitwaaien tijdens een prachtige duinwandeling. Geniet van de heerlijke rust, langs de kust! 

Weleens in een jachthaven geslapen? Bij Kuikhorne kan je vanaf je camperplaats heerlijk ontspannen zien hoe de boten de haven in- en uitvaren. In de omgeving zijn verschillende vis- en vaarmogelijkheden en ben je dicht bij talloze wandel- en fietsroutes.

Molecaten ‘t Park Hout in Bakkeveen is een uitstekende plek wanneer je op zoek bent naar een kindvriendelijke camping. Een moderne gezinscamping waar je in alle rust kamperen of kan genieten van een scala aan activiteiten. Er zijn zowel binnen- als buiten speelmogelijkheden voor kinderen. Voor de fietsliefhebbers en wandelaars zijn de landschappen in de Friese omgeving ideaal voor een fiets- of wandelavontuur. Via CamperContact vind je een uitgebreid overzicht van de beste camperplaatsen in Friesland.

Leuke activiteiten in Friesland

Ga erop uit tijdens je campervakantie en ontdek de leukste activiteiten in Friesland. Het unieke karakter van Friesland ontdek je pas, wanneer je van de gebaande paden af gaat. Het Nationaal Park Lauwersmeer is een Dark Night Park, met andere woorden een park waar je nog echt in het duister naar een waanzinnige sterrenhemel kan kijken. 

Bij ‘De Naturij’ in Drachten kunnen kinderen helemaal hun gang gaan.  De grootste kinderboerderij in het Noorden van Nederland waarvan alles te ontdekken valt voor kinderen (en ouders!). Je kan hier kippen, konijnen, geitjes, schaapjes en vele andere dieren bekijken en knuffelen. Daarnaast is er ook een ruime speeltuin, speelhal en een midgetgolfbaan. 

Voor de beste foto’s en een prachtig uitzicht kan je terecht bij de mooiste uitkijktoren van heel Friesland: De Bosbergtoren. Vanaf de 33 meter hoge toren heb je een waanzinnig mooi uitzicht op een groot groen bos waar je prachtige foto’s kan maken. Het aanbod van activiteiten in Friesland is enorm, je gaat je hier niet snel vervelen!

Populaire steden in Friesland

Contact opnemen met Camper Deluxe

Heb je vragen of hulp nodig bij het huren van een camper? Je kan telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 

Op onze contactpagina kan je ook een bericht sturen via ons contactformulier. 

We helpen je graag verder!