Herfstvakantie 2021 | Camper Huren | Camper Deluxe

Herfstvakantie 2023: Met de camper op pad

Herstvakantie 2023 staat voor de deur! Wil je het koude herfstweer in Nederland ontlopen? Zoek dan heerlijk de zon op tijdens de herfstvakantie in 2023. Met de camper ben je altijd flexibel, waardoor je zelf kan bepalen waar en wanneer je naar de zon gaat, of gewoon de regen wilt vermijden. Zo beleef je een zorgeloze en onvergetelijke reis in de zonnige delen van Europa. Op verschillende plekken in Europa kan je in oktober nog volop van de zon genieten. Denk aan Spanje en Frankrijk, waar de temperatuur in de najaarszon vaak oploopt tot wel 23 graden.

Leuke uitjes tijdens de herfstvakantie

Als je er even tussenuit wil zonder ver te hoeven reizen, ga dan op vakantie in eigen land Maak een heerlijke boswandeling door de natuur en ontdek unieke natuurgebieden en adembenemende landschappen in Drenthe of op de Veluwe. Ook kinderen zullen veel plezier beleven tijdens dit buitenavontuur. Maak hier een gezellige familieactiviteit van; verzamel kastanjes en ga op zoek naar mooiste bladeren. Echt een aanrader voor een gezinsvakantie.  

Bij Camper Deluxe hebben we een breed aanbod aan campers die passen bij elke reis. Of je nu kiest voor een luxe camper voor het hele gezin of een buscamper voor jou en je partner, wij helpen je graag op weg. Zo boek je zorgeloos en veilig een camper voor de herfstvakantie in 2023.

Data herfstvakantie 2023 in Nederland

Net als ieder jaar is de vakantie opgedeeld per regio in Nederland.

  • Noord-Nederland heeft vakantie van 21 oktober t/m 29 oktober 2023
  • Midden-Nederland heeft vakantie van 14 oktober t/m 22 oktober 2023
  • Zuid-Nederland heeft vakantie van 14 oktober t/m 22 oktober 2023

Wil je deze herfst met een camper op vakantie, maar heb je (nog) geen camper? Bij Camper Deluxe huur je makkelijk een camper tijdens dit najaar. 

Wil je weten welke campers dat zijn? Neem dan even contact met ons op of bekijk onze last minute aanbiedingen. Wie weet rijd jij deze herfst met de camper naar een zonnige vakantiebestemming of een leuke plek in Nederland.