Camper huren Leeuwarden

Camper huren in Leeuwarden

Campervakanties zijn de afgelopen jaren ontzettend populair geworden onder de vakantiegangers. En dat is ook niet gek natuurlijk, rondtrekken met de camper geeft namelijk een gevoel van vrijheid. U heeft immers alles bij de hand wat u nodig heeft om rond te reizen in de camper. Dus woont u in het Friese Leeuwarden en zoekt u nog een camper om te huren, dan bent u bij Camper Deluxe aan het juiste adres. Met ruim 16 jaar ervaring kunnen wij u perfect helpen voor een geschikte camper om te huren. Camper Deluxe beschikt over een breed aanbod van verschillende soorten campers die wij aan u in Leeuwarden kunnen verhuren, en dat tegen de scherpste prijzen. Wanneer u op pad gaat met één van onze campers bent u verzekerd van een goed onderhouden camper. Zo komt u onderweg geen onvoorziene verassingen tegen.

Voordelig een camper huren in Leeuwarden

Komt u uit Leeuwarden en zoekt u een geschikte camper om te huren? Bekijk dan de vele mogelijkheden bij Camper Deluxe. Zo beschikken wij over een groot aanbod aan campers die wij verhuren. Van (half) integraal, tot bus of alkoof, Camper Deluxe heeft het allemaal, en dat tegen zeer voordelige huurprijzen. Komt u uit Leeuwarden en wilt u ons aanbod aan campers bekijken? Dan kan dat, onze showroom ligt op slechts een uurtje rijden vanaf Leeuwarden in het Drentse Meppel. Mocht u uiteindelijk een keuze gemaakt hebben, dan kunt u op dag van vertrek gewoon met uw auto naar ons toe komen. Zo bieden wij u een veilige én gratis parkeerplek aan voor de periode dat u van uw gehuurde camper geniet. Verder rekenen wij bij Camper Deluxe ook geen kosten voor de gemaakte kilometers. Wij hanteren namelijk een all-in prijs, zo wordt u na terugkomst niet met extra kosten verrast. Daarnaast kunt u ook gratis gebruik maken van onze extra accessoires. Wilt u bijvoorbeeld fietsen meenemen, dan kunt u kosteloos gebruik maken van een handig fietsenrek.

Selectie huurcampers in Leeuwarden

01 Luxe Adria Matrix 670 slt.

Staat
Occasion
Aantal personen
5
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 700
Details

02 Knaus Sky Ti 150PK Grote Garage

Staat
Occasion
Aantal personen
2
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 600
Details

03 Knaus Box-Life automaat 150 pk

Staat
Occasion
Aantal personen
2
Uitvoering
Bus
v.a. € 675
Details

04 Luxe Eura-mobil- Forster met grote rondzit en 2 x elec. hefbed.

Staat
Nieuw
Aantal personen
3
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 700
Details

Camperverkoop Leeuwarden

Naast de verhuur van campers in Leeuwarden kunt u bij ons ook terecht voor de koop van een camper. Dus komt u uit Leeuwarden en wilt u een prachtige camper kopen, bekijk dan snel onze mogelijkheden. Bij Camper Deluxe kunt u terecht voor zowel nieuwe als tweedehands campers en dat tegen de scherpste prijzen. Mocht u verder nog vragen hebben over de huur óf koop van campers, dan kunt u altijd contact opnemen. Wanneer u onze mogelijkheden met eigen ogen wil aanschouwen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. U kunt altijd langskomen in onze showroom in Meppel.