Camper huren Limburg

Camper huren in Limburg

Een camper beschikt over de benodigde faciliteiten om erin te kunnen overnachten. Het handige van een camper is dat het tegelijkertijd ook uw vervoersmiddel is. U kunt op deze manier dus eenvoudig uw overnachtingsplek vervoeren en zo heeft u altijd alles bij de hand. Een campervakantie wordt steeds populairder en dat is dan ook niet zo gek. Met een camper kunt u gemakkelijk van plek naar plek reizen en daar overnachten. Wilt u graag zo’n campervakantie uitproberen? Dan kunt een camper huren. Bij het huren van een camper zit u niet vast aan een camper en hoeft u hiervoor geen standplaats te regelen. Ook het onderhoud wordt voor u geregeld. U hoeft alleen maar een camper uit te kiezen en te genieten van een zorgeloze campervakantie.

Kilometervrij camper huren in Limburg

Wilt u graag een camper huren in Limburg? Dan bent u bij Camper Deluxe aan het juiste adres. U vindt bij ons een uitgebreid aanbod huurcampers die allemaal goed onderhouden zijn. De campers beschikken over de benodigde faciliteiten die het verblijf in een camper extra comfortabel maken. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende service bij het huren van een camper. U kunt bij vertrek uw auto bij ons parkeren, dit is helemaal gratis. Op deze manier kunt u direct de weg op naar uw vakantiebestemming. Tevens is het huren van een camper in Limburg bij ons kilometervrij en ook worden er geen extra kosten in rekening gebracht voor het reserveren of voor extra accessoires.

Selectie huurcampers in Limburg

01 Luxe Adria Matrix 670 slt.

Staat
Nieuw
Aantal personen
4
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 700
Details

02 Chausson Special Edition, met enkele bedden, 2 x airco, hefbed en 170 pk!

Staat
Occasion
Aantal personen
5
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 650
Details

03 Knaus Box-Life automaat 150 pk

Staat
Occasion
Aantal personen
2
Uitvoering
Bus
v.a. € 675
Details

Tweedehands of nieuwe camper kopen in Zuid Nederland

WGaat u regelmatig met de camper op vakantie dan is het kopen van een camper vaak voordeliger en ook makkelijker. U kunt dan gaan wanneer u wilt, ook als dit gewoon een weekendje is of een paar dagen. Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod campers die u kunt kopen tegen de scherpste prijzen. De campers zijn allemaal van uitstekende kwaliteit, dit geldt voor zowel de tweedehandse als nieuwe campers. Onze tweedehands campers zijn allemaal goed onderhouden en u komt niet zomaar voor onaangename verrassingen te staan. Bij het kopen van een camper in Limburg kunt u kiezen uit budget campers en luxe campers. Bekijk ons aanbod online of komt langs in onze showroom in Meppel!

04 Nieuwe luxe Eura-mobil- Forster met grote rondzit en 2 x elec. hefbed.

Staat
Nieuw
Aantal personen
3
Uitvoering
Half integraal
Op aanvraag
Details

05 Chausson,enkele bedden/hefbed motorairco .

Staat
Occasion
Aantal personen
4
Uitvoering
Half integraal
Op aanvraag
Details

08 Laika 720 Rexosline met 207 PK

Staat
Occasion
Aantal personen
4
Uitvoering
Integraal
Op aanvraag
Details

Camper Deluxe is dé plek voor het huren of kopen van een camper

Een camper huren of kopen in Limburg, het kan allemaal bij Camper Deluxe. Onze showroom is gemakkelijk te bereiken, maar u kunt ook online ons aanbod aan campers bekijken. Het huren van een camper gaat ook eenvoudig online. Alle informatie over de campers kunt u vinden op onze website en ook de beschikbare datums worden aangegeven bij de diverse campers. Hebt u vragen over een camper of over het huren of kopen ervan? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder, zodat u ook binnenkort op vakantie kunt gaan met één van onze campers.

Contact opnemen met Camper Deluxe

Heb je vragen of hulp nodig bij het huren van een camper? Je kan telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 

Op onze contactpagina kan je ook een bericht sturen via ons contactformulier. 

We helpen je graag verder!