Camper huren Meppel

Camper huren in Meppel

Wil je een camper huren in Meppel? Of wellicht in de omgeving van Meppel zoals Mastenbroek, Elburg, Epe, Raalte, Hoogeveen, Ruinen? Dan ben je bij Camper Deluxe aan het juiste adres! Profiteer van onze jarenlange ervaring met camperverhuur in de omgeving van Meppel. Camper Deluxe levert al meer dan 17 jaar campers voor zowel verhuur als verkoop door heel Nederland. Wij bieden professionele service en garanderen kwaliteit. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kan je met een vertrouwd gevoel op pad! 

Selectie huurcampers in Meppel

01 Luxe Adria Matrix 670 slt.

Staat
Nieuw
Aantal personen
4
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 700
Details

02 Chausson Special Edition, met enkele bedden, 2 x airco, hefbed en 170 pk!

Staat
Occasion
Aantal personen
5
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 650
Details

04 Nieuwe luxe Eura-mobil- Forster met grote rondzit en 2 x elec. hefbed.

Staat
Nieuw
Aantal personen
3
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 600
Details

Voordelen van een camper huren in Meppel

Bij Camper Deluxe heb je een ruime keuze uit verschillende campers die je kilometervrij kunt huren. Met meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van camperverhuur kunnen we je ook helpen bij de aankoop van een camper. De campers die wij verhuren zijn goed onderhouden door onze deskundige monteurs en zijn allemaal APK gekeurd. 

Voordelig een camper huren in Meppel

Als je kiest voor het huren van een camper bij Camper Deluxe in Meppel, dan kies je voor kwaliteit en ervaring. Ons professionele team heeft veel ervaring op het gebied van camperverhuur en daardoor kunnen zij jou zo goed mogelijk op weg helpen. Bij ons huur je kilometer vrij en wij rekenen ook geen extra kosten voor accessoires die je erbij neemt.

Zo kan je gratis gebruik maken van gasflessen en toilet vloeistof. Als je bij ons een camper huurt dan kom je niet voor verrassingen te staan en dit geldt ook wanneer je een camper wil kopen via Camper Deluxe. Bij ons in Meppel heb je keuze uit meer dan 70 campers die je kan kopen en huren! En dat voor de scherpste prijzen en tarieven. 

Benieuwd naar onze huurvoorwaarden? Lees hier meer over onze algemene huurvoorwaarden.

Contact opnemen met Camper Deluxe

Heb je vragen of hulp nodig bij het huren van een camper? Je kan telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 

Op onze contactpagina kan je ook een bericht sturen via ons contactformulier. 

We helpen je graag verder!