Camperverhuur Noord-Holland

Camper huren Noord-Holland

Het komt steeds vaker voor dat Nederlanders ervoor kiezen om met de camper op vakantie te gaan. Wilt u zelf ook eens een tripje maken met een camper, maar beschikt u niet over een eigen camper? Geen probleem, u kunt terecht bij Camper Deluxe. 

Het huren van een camper biedt vele voordelen. Door een camper te huren bij Camper Deluxe kunt u er eenvoudig achter komen of een vakantie met de camper iets voor u is. Als blijkt dat alles geheel naar wens is, kunt u er eventueel voor kiezen om bij ons een mooie camper te kopen in Noord-Holland. 

Op zoek naar camper verhuur Noord-Holland, maar zijn er geen camperverhuur bedrijven bij u in de buurt om een geschikte camper te huren? In onze showroom in Meppel heeft u de keuze uit vele campers met verschillende opties. 

Al onze prijzen zijn all-in en u kunt kilometer vrij huren. U kunt kiezen uit 90 verschillende huur campers. Als u een camper bij ons huurt dan bent u gratis verzekerd en kunt u gebruik maken van pech hulp.

De mooiste campers huurt u in de showroom van Camper Deluxe. Al onze campers die te huur zijn verkeren in perfecte staat en we hebben campers te huur tegen de scherpste tarieven. 

Het grootste voordeel van een camper is dat ze een voertuig en slaapplek in één zijn. U kunt naar de mooiste plekjes afreizen en daar gemakkelijk overnachten in uw eigen voertuig. Kies voor een camper vakantie met één van onze huurcampers die beschikken over diverse faciliteiten!

Luxe of budget camper huren Noord-Holland

Bent u op zoek naar een camper? Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te nemen bij de showroom van ons camperverhuur bedrijf aan de Kosterweg 1 in Meppel. 

Dankzij ons uitgebreide camper aanbod mogen we jaarlijks mensen uit heel Nederland ontvangen die een camper willen huren. Ze komen onder andere uit de provincies Noord-Holland, Utrecht en Gelderland

U kunt bij ons terecht voor luxe campers, maar ook voor de mensen die op zoek zijn naar een budget camper hebben we de beste opties. Doordat wij zo veel keuze hebben in onze showroom is er voor iedereen die een camper wil huren of kopen wel een geschikt voertuig te vinden. 

U kunt bij ons bijvoorbeeld de zeer goed onderhouden en luxe uitgevoerde Elliot 55p huren. Deze half integraal camper is een zeer gewild voertuig dat voorzien is van alle gemakken. Dit maakt het rijden, verblijven en overnachten in de camper erg prettig. 

Selectie huurcampers in Noord-Holland

01 Luxe Adria Matrix 670 slt.

Staat
Occasion
Aantal personen
5
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 700
Details

02 Knaus Sky Ti 150PK Grote Garage

Staat
Occasion
Aantal personen
2
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 600
Details

03 Knaus Box-Life automaat 150 pk

Staat
Occasion
Aantal personen
2
Uitvoering
Bus
v.a. € 675
Details

Camperverhuur in provincie Noord-Holland

Woonachtig in Noord-Holland en op zoek naar een huurcamper voor een vakantie of roadtrip? Kom eens langs in de showroom van Camper Deluxe in Meppel. Vanaf Amsterdam is het ongeveer anderhalf uur rijden. 

Een vakantie of roadtrip met een gehuurde camper is een ervaring die u eens moet mee maken. Kies voor een buscamper, alkoof camper, integrale of half-integrale camper van Camper Deluxe en ga met een leuk gezelschap op reis. 

We hebben campers voor kleine gezelschappen en grote voertuigen waar u met 6 personen in kunt overnachten. Een camper vakantie met een grote groep is dus ook een mogelijkheid. Onze huurcampers zijn perfect geschikt om een leuke roadtrip mee te maken. 

Kies voor een luxe camper die voorzien is van alle gemakken als u comfortabel wil reizen en overnachten. De budget campers zijn ook prima om mee op reis te gaan, alleen zijn ze iets minder comfortabel. 

Bekijk de campers eerst online en als u een geschikt model heeft gevonden kunt u vanuit Noord-Holland naar ons afreizen om de camper daadwerkelijk te huren.

Contact opnemen met Camper Deluxe

Heb je vragen of hulp nodig bij het huren van een camper? Je kan telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 

Op onze contactpagina kan je ook een bericht sturen via ons contactformulier. 

We helpen je graag verder!