Paasweekend 2021

Eropuit tijdens het Paasweekend

Langzaamaan begint de lente te ontwaken, tijd om de winter volledig achter ons te laten. De zon begint steeds vaker te schijnen en de bomen staan in bloei. Tijd om er even tussenuit te gaan! Het paasweekend is een heerlijk moment om een aantal dagen eruit op te gaan met je gezin, vrienden of partner. 

 

Kies jij voor een uitdagende camper roadtrip in Nederland of blijf je liever op 1 plek? Tijdens een camperreis maakt dat eigenlijk helemaal niet uit want jij kan ieder moment beslissen waar jij heen wil gaan of juist wil blijven op die ene fijne plek. 

 

 

Camper langs het water en een bos bij blauwe lucht

Campervakantie tijdens Pasen

Heb je altijd al een camperreis willen ervaren? Beleef tijdens het Paasweekend of midweek de unieke ervaring van een korte campervakantie. Een paar dagen weg geeft je vaak al het gevoel alsof je er echt even tussenuit bent geweest. Met een mooie korting op de campers geniet jij voordelig van een weekendje weg met Pasen. Lees verder en ontdek de speciale Paaskorting van Camper Deluxe.

Een plezierig Pasen met Camper Deluxe

Maak jouw paasweekend compleet met één van onze campers. Onze veelbelovende campers zorgen voor een zorgeloze en onvergetelijke reis. Wij hebben een ruime keuze uit verschillende luxe campers en budget campers. Elke camper is onderhouden en gecheckt door onze eigen monteurs. Bekijk onze campers en ontdek welke camper het beste bij jou past.

Datum Pasen

Dit jaar vallen Eerste en Tweede Paasdag op 4 en 5 april 2021. Goede vrijdag valt dit jaar op 2 april 2021. Zo kan je een extra lange en ontspannen Paasweekend boeken!

Kortingsactie Paasweekend

Boek jouw Paasweekend of midweek met 20% korting! Geldig van 2 april 2021 tot en met 5 april 2021.

✅ Volledig kilometer vrij

✅ 10% aanbetaling

Corona garantie gratis omboeken & annuleren

 

Benieuwd naar onze campers? Via onze website kan je zorgeloos en snel een camper boeken. Een camper huren bij Camper Deluxe is een (paas)eitje!

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder! 

Wij zijn het beste telefonisch te bereiken op +31 (0) 522 48 05 48 of via de mail: info@camperdeluxe.nl