Pinksterweekend 2021

Op camper avontuur tijdens Pinksteren

Bijna eind mei, nog een maandje en dan loopt de lente op zijn einde. Geen getreur, de dagen worden langer en het weer wordt steeds beter. Het is de hoogste tijd om je voor te bereiden op een heerlijke zomer! Wat vind je van het idee om camper te huren tijdens Pinksteren? Het Pinksterweekend is namelijk het ideale moment om een voorproefje op de zomervakantie te nemen. Weliswaar een kort reisje, maar onwijs gezellig om tijd te spenderen met vrienden, partner of je gezin.
Camper Deluxe - Camper bij groen landschap

Pinksterweekend met Camper Deluxe

Maak je graag een uitgebreide brunch voor Pinksteren en kan je daar wel wat extra ruimte bij gebruiken? Kies dan voor een luxe camper, deze campers zijn voorzien van extra comfort en een fijne keuken. Of staan er uitjes buiten de (camper)deur gepland? Dan is een budget camper wellicht genoeg voor jouw reis. Hoe dan ook, jouw tijdelijke huis op wielen is goed onderhouden en gecheckt door onze eigen monteurs.

Camper huren met Pinksteren: ga erop uit!

Wandel of fiets je graag tijdens jouw camperreis of speel je liever spelletjes in de camper? Met een camper kan je makkelijk je fiets meenemen, zodat je een mooie fietstocht op de Veluwe of in de Betuwe kan maken. Zo kan je er makkelijk op uit en de buurt rustig verkennen. Deze vrijheid zorgt voor een extra vakantiegevoel.
 

Geniet samen van een welverdiende vakantie of geef een origineel cadeau: een weekendje weg met de camper. Met onze aanbieding profiteer jij van een mooie korting en kan je zorgeloos genieten van een weekendje weg met Pinksteren. Lees verder en ontdek de speciale Pinksterkorting van Camper Deluxe.

Datum Pinksteren

Dit jaar vallen Eerste en Tweede Pinksterdag op 23 en 24 mei 2021. Wanneer je vanaf vrijdag 22 mei tot en met 24 mei boekt, kan je genieten van een lang weekend met Pinksterkorting!

Kortingsactie Pinksterweekend

Boek jouw Pinksterweekend of midweek met 20% korting! Geldig van 21 mei tot en met 24 mei 2021.

✅ Volledig kilometer vrij

✅ 10% aanbetaling

Corona garantie – gratis omboeken & annuleren

 

Benieuwd naar onze campers? Via onze website kan je zorgeloos en snel een camper boeken. Een camper huren bij Camper Deluxe is een makkie – en anders helpen wij jou graag verder.

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder! 

Wij zijn het beste telefonisch te bereiken op +31 (0) 522 48 05 48 of via de mail: info@camperdeluxe.nl