Een camper kopen bij Camper Deluxe

Wil  je graag een camper kopen? Dan ben je bij Camper Deluxe op het juiste adres. Een camper is een voertuig wat helemaal is ingericht om in te overnachten. Het is daarom ook uitermate geschikt voor vakanties en (verre) rondreizen. Je kan namelijk geheel zelfstandig op reis, ongeacht waar je heen wilt.

Wij hebben de gemakken van een camper voor jou op een rijtje gezet:

  • De camper dient als een kleine woning op wielen.

  • Ervaar de nieuwe manier van reizen: maximale vrijheid tijdens een campervakantie.

  • Milieubewust reizen: een camperreis zorgt voor minder CO2-uitstoot dan een vliegreis.

  • Met een camper kan je overal heen rijden of juist langer blijven op een fijne plek

  • De camper beschikt over een toilet, douche, koelkast en een warmwaterboiler om te voorzien in de dagelijkse gemakken.

Camper kopen: welk formaat kies jij?

Er zijn natuurlijk verschillende campers te verkrijgen, zo zijn er kleinere campers waar je  met twee personen prima in kan overnachten, maar er zijn ook grote campers te koop, met meer luxe voorzieningen en waar meer personen in kunnen verblijven. In de luxe campers zitten vaak ook meer voorzieningen en is er meer ruimte voor iedereen. Bij Camper Deluxe vind je diverse campers die je kunt kopen voor scherpe prijzen, zo wel tweedehands als nieuw.

Nieuwe en tweedehandse campers te koop

Een camper kopen is vaak een hele investering, vooral als het een nieuwe camper is. Nieuwe modellen zijn vaak redelijk geprijsd, maar met een tweedehands model heb je even veel plezier. Bij Camper Deluxe hebben we ook tweedehands campers die een stuk voordeliger zijn dan een splinternieuwe Knaus. Daarnaast kunnen we je ook helpen bij het aanschaffen van een Duitse import camper. Wij werken al jarenlang samen met de grootste camper leverancier uit Duitsland, waardoor wij scherpe prijzen aanbieden bij het kopen van een camper uit Duitsland. 

Voordelen van een tweedehandse camper kopen

De tweedehands campers die je bij Camper Deluxe kan kopen zijn goed onderhouden en waar nodig gerepareerd, op deze manier kan je er nog jarenlang plezier van hebben. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan tweedehands campers in verschillende prijsklassen, zo zit er altijd wel iets passends tussen.

Camper merken te koop

Bij Camper Deluxe heb je de keuze uit verschillende modellen en merken. De populairste merken die wij verkopen zijn o.a.:

Adria – Bürstner – Dethleffs – Carado – Carthago – Chausson – Eura Mobil – Fiat – Ford – Hobby – Hymer – 

Karmann – Knaus – LMC – Mercedes-Benz – Pössl – Rapido – Sunlight – T.E.C. Volkswagen – Westfalia

Meest gestelde vragen

De prijs van een camper is afhankelijk van verschillende factoren. Je moet denken aan; het bouwjaar, de kilometerstand, het merk en is het een nieuw of tweedehandse camper. Een camper kost gemiddeld tussen de € 15.000 en de € 150.000.

Je hebt rijbewijs B, C1, C, D1 of D nodig om in een camper te mogen rijden. Welk rijbewijs je precies nodig heb,t is afhankelijk van het gewicht van de camper en het aantal personen dat je kan vervoeren.

 

Rijbewijs B: de camper heeft een maximaal gewicht van 3.500 kilo en kan maximaal 8 personen (exclusief jezelf) vervoeren.

Rijbewijs C: bij zwaardere campers heb je een vrachtwagenrijbewijs nodig (C of C1). 

Rijbewijs D: Campers waar meer dan 8 zitplaatsen (exclusief jezel) in zitten, mogen alleen bestuurd worden wanneer je in het bezit bent van een busrijbewijs (D of D1).

De prijzen voor nieuwe en jonge campers in Duitsland een stuk lager liggen dan de prijzen in Nederland.

Vooral nieuwe en jonge campers met lage kilometer standen zijn in Duitsland aanzienlijk goedkoper dan in Nederland. Wanneer je een camper uit Duitsland importeert moet je belasting betalen, dit wordt de BPM genoemd. Op deze manier kan je een Duitse camper op een Nederlands kenteken overschrijven. Zelfs inclusief de BPM, de belasting afdracht, ligt de prijs van Duitse import campers vaak nog ruim €5.000,- tot €10.000,- lager vergeleken met soortgelijke Nederlandse voertuigen. 

Je mag je camper maximaal drie dagen voor de deur parkeren. 

Wanneer je een camper wil aanschaffen, hangt het helemaal van jouw budget en wensen af. Er zit vaak een groot verschil in prijzen, wanneer je kiest voor een nieuwe of een tweedehandse camper. Een jonge occasion kan vaak nog jaren mee voor een laag tarief. Echter kan je ook een compleet nieuwe camper kopen op basis van jouw wensen.

 Er zijn verschillende typen campers beschikbaar, kies daarom een camper die bij jou past.

  • Alkoof campers
  • Integraal campers
  • Half-integraal campers
  • Bus-model campers

Contact opnemen met Camper Deluxe

Heb je vragen of hulp nodig bij het huren van een camper? Je kan telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 

Op onze contactpagina kan je ook een bericht sturen via ons contactformulier. 

We helpen je graag verder!