Een camper kopen bij Camper Deluxe

Wil  je graag een camper kopen? Dan ben je bij Camper Deluxe op het juiste adres. Een camper is een voertuig wat helemaal is ingericht om in te overnachten. Het is daarom ook uitermate geschikt voor vakanties en (verre) rondreizen. Je kan namelijk geheel zelfstandig op reis, ongeacht waar je heen wilt.

Wij hebben de voordelen van een camper kopen voor jou op een rijtje gezet:

  • De camper dient als een kleine woning op wielen.
  • Ervaar de nieuwe manier van reizen: maximale vrijheid tijdens een campervakantie.
  • Milieubewust reizen: een camperreis zorgt voor minder CO2-uitstoot dan een vliegreis.
  • Met een camper kan je overal heen rijden of juist langer blijven op een fijne plek
  • De camper beschikt over een toilet, douche, koelkast en een warmwaterboiler om te voorzien in de dagelijkse gemakken.

Camper kopen: welk formaat kies jij?

Er zijn natuurlijk verschillende campers te verkrijgen, zo zijn er kleinere campers waar je  met twee personen prima in kan overnachten, maar er zijn ook grote campers te koop, met meer luxe voorzieningen en waar meer personen in kunnen verblijven. In de luxe campers zitten vaak ook meer voorzieningen en is er meer ruimte voor iedereen. Bij Camper Deluxe vind je diverse campers die je kunt kopen voor scherpe prijzen, zo wel tweedehands als nieuw.

Nieuwe en tweedehandse campers te koop

Een camper kopen is vaak een hele investering, vooral als het een nieuwe camper is. Nieuwe modellen zijn vaak redelijk geprijsd, maar met een tweedehands model heb je even veel plezier. Bij Camper Deluxe hebben we ook tweedehands campers die een stuk voordeliger zijn dan een splinternieuwe Knaus. Daarnaast kunnen we je ook helpen bij het aanschaffen van een Duitse import camper. Wij werken al jarenlang samen met de grootste camper leverancier uit Duitsland, waardoor wij scherpe prijzen aanbieden bij het kopen van een camper uit Duitsland. 

Voordelen van een tweedehandse camper kopen

De tweedehands campers die je bij Camper Deluxe kan kopen zijn goed onderhouden en waar nodig gerepareerd, op deze manier kan je er nog jarenlang plezier van hebben. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan tweedehands campers in verschillende prijsklassen, zo zit er altijd wel iets passends tussen.

Camper merken te koop

Bij Camper Deluxe heb je de keuze uit verschillende modellen en merken. De populairste merken die wij verkopen zijn o.a.:

Adria – Bürstner – Dethleffs – Carado – Carthago – Chausson – Eura Mobil – Fiat – Ford – Hobby – Hymer – Karmann – Knaus – LMC – Mercedes-Benz – Pössl – Rapido – Sunlight – T.E.C. Volkswagen – Westfalia

Camper verkoop per provincie

Meest gestelde vragen

Contact opnemen met Camper Deluxe

Heb je vragen of hulp nodig bij het huren van een camper? Je kan telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 

Op onze contactpagina kan je ook een bericht sturen via ons contactformulier. 

We helpen je graag verder!