Met de camper op wintersportvakantie

De voorjaarsvakantie zit er weer aan te komen en Nederlanders trekken massaal naar de wintersportgebieden. Met de auto op wintersport is erg gebruikelijk, toch ziet u steeds vaker campers. Dit omdat de camper op wintersport ideaal is vanwege alle ruimte die een camper te bieden heeft. Achterop de camper kunnen meerder snowboards/ ski’s vastgebonden worden. Deze spullen nemen dan geen ruimte meer in beslag in de camper. Hierdoor kunt u de camper vol stoppen met alle overige bagage. Tevens kunnen de mensen op de achterbank ook nog fatsoenlijk slapen tijdens de reis. Dit komt door de vele beenruimte die aanwezig is in een camper. Mocht u als bestuurder een lange reis hebben dan zou u zelfs nog kunnen overnachten in een camper. Na even bij te kunnen slapen bent u later weer beter focust tijdens het rijden. 

Voordelen van een camper tijdens de wintersport

Daarnaast heeft de camper ook nog een ander groot voordeel. Namelijk een kleine keuken in de camper wat erg veel voordelen heeft voor onderweg. Zo kunt u tijdens het reizen een lekker koud blikje cola uit de koelkast pakken of natuurlijk een broodje laten smeren door medereizigers die zich mogelijk op de achterbank bevinden. Met de camper op wintersport is erg voordelig. Dit komt omdat de wintersport over het algemeen bekend staat om hoog prijzenkaartje.  Door zelf te rijden kunt u het uzelf een stuk goedkoper maken.

Een ander groot voordeel van de camper is de ingebouwde kachel, deze bevindt zich bijna in alle campers. Zet de kachel voor vertrek even aan en u stapt in een heerlijk opgewarmde camper voordat u begint aan de reis. Verblijft u tijdens uw wintersport in de camper dan kunt u de kachel ook aanzetten. Dit is een uitstekende manier om gemakkelijk uw wintersportkleding te laten drogen.

Camper huren voor de winter bij Camper Deluxe

Op vakantie met een camper heeft enorm veel voordelen en zo is ook de mobiliteit één van de vele voordelen. Een hele vakantie lang gaan en staan wanneer en waar u wilt is ideaal, valt een locatie tegen i.v.m. de sneeuw? Dan pak je binnen no-time alle spullen in en rijd je een stukje verder naar een plaats waar wel witte pistes zijn. Check wel vooraf of de camper geschikt is voor een wintersportvakantie want daarvoor is de isolatie erg belangrijk bij een camper.

Wil jij met de camper op wintersport bekijk dan vooraf diverse plaatsen voor toeristen met een camper want diverse toeristen met camper krijgen regelmatig plekken aangeboden om alle wintersportkleding te kunnen drogen. Vergeet ook zeker niet om een sneeuwschep mee te nemen wanneer je met de camper op wintersport gaat want er is een grote kans dat je de camper uit de sneeuw moet graven bij vertrek.

Laat de camper checken voor vertrek of de camper wel wintersport bestendig is of ga anders een camper huren bij Camper Deluxe. Bij ons kunt u veilig en vertrouwd zowel een camper huren of een camper kopen, bekijk ons diverse assortiment die beschikbaar zijn. Al onze campers worden voordat wij de camper meegeven grondig gecontroleerd.