Met de camper rondreizen door de Balkan

Met een campervakantie zit u veel in de natuur en de Balkan is dan de perfecte bestemming om naartoe te gaan met de camper. De Balkan ligt in Zuid-Europa bestaat uit verschillende landen. De Balkan wordt ook het Balkanschiereiland genoemd dat het een groot schiereiland is dat uit verschillende landen bestaat. De Balkan heeft landen die er volledig binnen liggen maar het bestaat ook uit landen die er maar voor een klein percentage binnen liggen. Bijvoorbeeld Slovenië heeft 40% van het land in de Balkan liggen. De Balkan heeft een prachtig landschap en veel mooie landen die u met de camper kan gaan bezoeken. Veel landen zijn perfect om naartoe te gaan en één van die landen is Slovenië. 40% van Slovenië valt binnen de Balkan en is daarmee een van de landen die maar een deel van het land binnen de Balkan hebben.

Een campervakantie naar Slovenië

Er zijn erg mooie landen waar u naartoe kan gaan met de camper en een land met prachtige natuur is Slovenië. Slovenië bestaat uit hoge bergen, schitterende watervallen en diepe ravijnen die het zeker waard zijn. Slovenië heeft erg veel bergen en dan ontstaan er ook grotten en ondergrondse gangen die te bezoeken zijn. In de winter is het ook geen probleem op naar Slovenië te gaan want de pistes zijn dan ook geopend.

In de zomer is het weer prachtig waar u gecombineerd met de activiteiten in de natuur en de zonnige stranden en super mooie vakantie hebben, en met een camper is het zelfs mogelijk om naar andere locaties te gaan en in de natuur te overnachten. Er zijn in Slovenië ook genoeg campings die grenzen aan mooie natuurparken. Zo kunt u elke dag een leuke activiteit doen in de natuur. In Slovenië zijn een paar verlaten wegen waar u perfect kunt mountainbiken en wielrennen.

In Kroatië overnachten in een camper

Als u in Slovenië verblijft is het mogelijk om met de camper naar Kroatië te gaan. Hier kunt u in de prachtige natuur verblijven en geweldige activiteiten ondernemen. Kroatië is een beetje vergelijkbaar met Slovenië want de natuur biedt dezelfde activiteiten. Er zijn veel verschillende campings waarbij u kunt overnachten en dat u dan de volgende dag op de mooiste plekken bent. Bij Camper Deluxe Is het mogelijk om campers te huren die rijklaar worden gemaakt zodat u optimaal kan genieten van uw reis. Het is mogelijk om met een gehuurde camper naar de Balkan te gaan. Bij Camper Deluxe kunt u ook veilig en betrouwbare campers kan kopen. Met een camper kunt u de mooiste plekken bezoeken en kunt u er perfect overnachten.