Met de camper rondreizen door Kroatië

Kroatië is een erg populair vakantieland voor veel Nederlanders. Dat is niet heel onbegrijpelijk, want Kroatië is een prachtig land met veel bezienswaardigheden. Het land is gemakkelijk te bereiken met de auto of camper. Het land ligt op ruim 1300 kilometer vanaf Nederland. Omdat de afstand prima af te leggen is, gaan veel mensen met de camper naar Kroatië. Met de camper is het makkelijk om op plekken te stoppen en daar een paar nachten te overnachten. Een rondreis door Kroatië met de camper is daarom uitermate geschikt. U kunt in een vakantie het hele land doorreizen en alle mooie plekken van Kroatië bewonderen. Er zijn een aantal bestemmingen in het land die erg populair zijn onder de vakantiegangers.

Bestemmingen in Kroatië met mooie bezienswaardigheden

Kroatië heeft een aantal plekken die veel vakantiegangers trekken. Istrië is bijvoorbeeld een prachtige provincie met enorm veel leuke steden. Aan de kust van Istrië liggen de steden: Porec, Rovinj en Pula. Deze steden hebben prachtige bezienswaardigheden. De stad Porec is 2000 jaar oud, wat maakt dat er veel authentieke bezienswaardigheden zijn. Het bekendste bouwwerk van Porec is de Eufrasiusbasiliek. De Eufrasiusbasiliek is een kerk die al duizenden jaren bestaat. Naast het feit dat Porec mooie bezienswaardigheden heeft, is het ook een hele gezellige stad.

Na Porec kunt u met de camper doorrijden naar Rovinj. Rovinj is een andere populaire stad in Kroatië. Deze stad trekt veel bezoekers door de prachtige haven en de mooie straten. De stad Pula is gemakkelijk met de camper te bereiken vanaf Rovinj. Pula staat bekend om het beroemde amfitheater. Naast Istrië is Dalmatië ook een prachtige plek om te verblijven. U kunt vanaf Istrië verder rijden met de camper naar Dalmatië. In de regio Dalmatië liggen de steden Dubrovnik en Zadar. Dubrovnik is een havenstad waar veel historische monumenten staan.

Na een bezoek aan de bezienswaardigheden kunt u lekker tot rust komen aan de prachtige stranden. In het land zijn tal van campings te vinden waar u kunt overnachten met de camper. Ook voor kinderen zijn er erg leuke campings in Kroatië.

Bij Camper Deluxe een camper huren

Wilt u graag een rondreis maken door Kroatië en de prachtige steden bezoeken? U kunt ervoor kiezen om een camper te kopen of te huren om deze reis mogelijk te maken. Bij Camper Deluxe kunt u een camper huren om een rondreis te maken. De camper is rijklaar voor de reis naar Kroatië. Was de rondreis zo geweldig dat u een camper wilt kopen? Dan bent u bij Camper Deluxe ook aan het goede adres!