Camperreis naar Spanje

Camperreis naar Spanje

Wil je graag naar Spanje op vakantie, maar heb je geen zin om de auto te pakken of met het vliegtuig te gaan? Ga dan met een camper

De camper leent zich uitstekend voor een prachtige reis door Spanje waarmee je eenvoudig meerdere gebieden kunt bezoeken. Door de ligging aan de Middellandse zee ben je in de zomer verzekerd van mooi weer. Spanje is voor veel mensen een écht vakantieland, het heeft namelijk alles waar je naar zoekt voor de perfecte vakantie; zon, zee, strand, uitgaan, cultuur én bezienswaardigheden. Wil jij graag een camperreis door Spanje maken? In deze blog lees je alles over een vakantie naar Spanje met de camper!

Huisjes in Spanje

Bezienswaardigheden in Spanje

Als je met de camper naar Spanje reist, mogen een aantal steden natuurlijk niet ontbreken. Dit is natuurlijk een tip, want je mag zelf beslissen wat je wel en niet wilt gaan doen tijdens je vakantie in Spanje. Enkele steden die de moeite waard zijn om te bezoeken zijn Valencia, Barcelona en Madrid. In Barcelona heb je de Sagrada Familia, Park Güell, Casa Milà of Camp Nou. Madrid heeft ook prachtige bezienswaardigheden, zoals Playa Mayor en Zoo Aquarium. Terwijl je naar Valencia kan gaan om Mercado Central of de kathedraal van Valencia te gaan bezoeken. Andere steden in Spanje hebben ook bezienswaardigheden, maar dit zijn de bekendste van Spanje.

Barcelona, Madrid en Valencia kunnen makkelijk bezocht worden door gebruik te maken van de camper. Als je een camper huurt, geef je een eigen invulling aan je vakantie in plaats van de geplande reizen van een reisorganisatie. Je hoeft geen rekening te houden met de tijden van de bus of trein en kan op elk moment vertrekken naar de volgende bestemming. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om langer in een bepaalde streek of stad te blijven.
Met een camper kun je ook verder Spanje intrekken om andere gebieden te bekijken. Bijvoorbeeld het westen of noorden van Spanje.

Citytrip naar Spanje

Als je meerdere steden wilt bezoeken in Spanje, dan is het raadzaam om een stedentrip te plannen.
Door een stedentrip te plannen kunnen er meerdere steden bezocht worden en zie je een groot deel van het land. De ideale uitkomst als je ook graag eens wat meer cultuur wilt snuiven. Een stedentrip is ook ideaal om eens een uitstapje te maken naar het strand of bijvoorbeeld naar Portugal als je toch in de buurt van de grens bent.

Ben je na het lezen van deze blog enthousiast geworden om een camper te huren? Bekijk het aanbod en wie weet rijd jij met één van de campers naar Spanje.