Een camper huren in Drenthe

Een camper huren in Drenthe is nog nooit zo makkelijk geweest, bij Camper Deluxe in Drenthe kunt u heel eenvoudig een camper huren. Dit kunt u online doen, maar u kunt ook gerust bij ons langskomen. Maar waarom zou u eigenlijk een camper huren? Nou daar zijn genoeg redenen voor en er zitten een aantal mooie voordelen aan. Als u vakantie viert met een camper heeft u gelijk een hele andere vakantie.

Een camper is uw vervoersmiddel en slaapplek in één, een camper is dan ook erg gemakkelijk om klaar te maken voor de nacht. U kunt de camper op een speciale camperplek of op de camping neerzetten en deze is klaar voor de nachtrust. Met een camper kunt u van plek naar plek reizen zonder dat het onhandig is en veel moeite kost. Veel campers zijn voorzien van verschillende faciliteiten en bieden het juiste comfort zowel tijdens het rijden als bij het slapen.

Campers zijn zeer geschikt voor vakanties. Daarnaast kunnen ze ook worden gebruikt voor korte uitstapjes voor bijvoorbeeld een weekendje weg. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een camper, de keuze ligt nu bij u of u een camper gaat kopen of huren. Het huren van een camper is erg eenvoudig en zo beschikt u voor een bepaalde tijd over een camper.

U hoeft dan geen standplaats te verzorgen of een verzekering voor de camper af te sluiten, dit wordt allemaal voor u geregeld. Huurt u een camper in Drenthe bij Camper Deluxe, dan weet u zeker dat u onbezorgd op vakantie kunt. Wilt u gelijk op vakantie met de gehuurde camper van Camper Deluxe, dan kunt u uw auto gratis op ons terrein parkeren. Hier staat deze veilig op een afgesloten parkeerplaats, zo kunt u direct vertrekken en genieten van uw camperreis!

Een ruim aanbod aan campers die u kunt kopen of huren

Als u kiest voor het huren van een camper bij Camper Deluxe in Drenthe, dan kiest u voor kwaliteit en ervaring. Ons professionele team heeft veel ervaring op het gebied van camperverhuur en daardoor kunnen zij u zo goed mogelijk op weg helpen. Bij ons huurt u altijd kilometer vrij en wij rekenen ook geen extra kosten voor accessoires die u erbij neemt.

Zo kunt u gratis gebruik maken van een fietsenrek om fietsen mee te nemen, gasflessen of toilet vloeistof. Als u bij ons een camper huurt dan komt u niet voor verrassingen te staan en dit geldt ook bij het kopen van camper. Bij ons in Drenthe heeft u keuze uit meer dan 70 campers die u kunt kopen en huren! En dat voor de scherpste prijzen en tarieven. Heeft u vragen over een van onze campers of over onze diensten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Selectie huurcampers in Drenthe

01 Luxe Adria Matrix 670 slt.

Staat
Nieuw
Aantal personen
4
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 700
Details

02 Chausson Special Edition, met enkele bedden, 2 x airco, hefbed en 170 pk!

Staat
Occasion
Aantal personen
5
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 650
Details

03 Knaus Box-Life automaat 150 pk

Staat
Occasion
Aantal personen
2
Uitvoering
Bus
v.a. € 625
Details

Voordelen van een camper huren in Drenthe

Bij Camper Deluxe heb je een ruime keuze uit verschillende campers die je kilometervrij kan huren. Met meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van camperverhuur kunnen we je ook helpen bij de aankoop van een camper. De campers die wij verhuren zijn goed onderhouden door onze deskundige monteurs en zijn allemaal APK gekeurd. 

In Drenthe voordelig een camper kopen

Naast het huren van een camper kunt u bij Camper Deluxe ook terecht als u graag een camper wilt kopen. Het kopen van een camper is wel een investering, maar hier kunt u dan ook zeker veel plezier van beleven. Het makkelijke van een camper hebben is dat u de sleutel erin doet en u kunt weg rijden naar verschillende bestemmingen. De campers die u bij Camper Deluxe vindt zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Zo kunt u denken aan een douche, toilet, keukentje, koelkast en meer om zo het comfort in uw camper te verhogen.

U vindt bij ons zowel nieuwe als tweedehands campers, de tweedehands campers zijn in een goede staat en zien er prima uit. De campers zijn te verkrijgen in diverse prijsklassen, de prijs hangt af van verschillende punten. Zo speelt de leeftijd van de camper een rol, het model en het merk waar de camper van is. Bij ons in Drenthe vindt u zowel luxe als budget campers, zo zit voor iedereen wel de juiste camper ertussen. Bent u op zoek naar een betaalbare occasion camper? Dan bent u bij Camper Deluxe in Drenthe aan het juiste adres. Maar ook voor een luxe camper die nog steeds goed betaalbaar is kunt u bij ons terecht.

Bemiddeling voor camper huren in Drenthe

Als u zelf al een camper heeft en u wilt anderen ook laten genieten van uw prachtige camper, dan kunnen wij u helpen met de bemiddeling hiervan. Wij zorgen ervoor dat uw camper wordt verhuurd in de periodes die u heeft aangegeven en zo verdient u hier een mooi zakcentje aan. Als u het goed aanpakt dan kunt u zelfs uw eigen vakantie voor een groot deel terugverdienen.

De huurprijs van uw camper bepalen we samen met u, maar deze hangt ook af van een aantal factoren. Zo verschilt de prijs per seizoen, het type camper speelt ook een rol in de huurprijs en daarnaast is de leeftijd van uw camper ook van belang. Bent u benieuwd wat u kunt verdienen met uw camper? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie hierover. Daarnaast kunnen wij u ook altijd te woord staan in onze showroom in Meppel (Drenthe).

Locatie Camper Deluxe

Kom je uit Drenthe en wil je een camper huren? Onze showroom bevindt zich in Meppel, maar is gemakkelijk te bereiken vanaf verschillende plekken uit Drenthe. Je kan onze campers voor een hele vakantie huren, maar een weekendje weg met de camper is ook zeker mogelijk. Als je een camper bij ons huurt, dan kun je je auto veilig op ons terrein achterlaten. Deze staat achter gesloten hekken en blijft op je wachten tot dat je weer terug bent van een mooie campervakantie.

Populaire steden in Drenthe

Ontdek de mooiste plekjes in Drenthe, gelegen in het Noord-Oosten van Nederland. Verken Drenthe met de camper en bezoek de verborgen parels van deze prachtige provincie. Drenthe is een ondergewaardeerde vakantiebestemming, waar veel te beleven valt.

Contact opnemen met Camper Deluxe

Heb je vragen of hulp nodig bij het huren van een camper? Je kan telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 

Op onze contactpagina kan je ook een bericht sturen via ons contactformulier. 

We helpen je graag verder!