Voordelig een camper kopen in Duitsland

Goedkopere nieuwe en jonge campers

Het is geen geheim dat de prijzen voor nieuwe en jonge campers in Duitsland een stuk lager liggen vergeleken met Nederland. 

Zelfs inclusief de BPM voor het invoeren van de camper op een Nederlands kenteken kunt u al snel € 10.000,- goedkoper uit zijn.

Camper Deluxe werkt samen met de grootste camper leverancier uit Duitsland, en wij kunnen u helpen bij de aanschaf en import van een Duitse camper.

Koop voordelig een jonge camper bij Camper Deluxe

Uit ons aanbod van Duitse import campers

Adria Coral 670 SL Plus

Staat
Occasion
Aantal personen
3
Uitvoering
Half integraal
€ 64250
BPM: € 6700
Details

Adria Sonic 700 SL Axess 2019

Staat
Occasion
Aantal personen
5
Uitvoering
Integraal
€ 67350
BPM: € 8500
Details

Adria Twin 600 SP Axess

Staat
Occasion
Uitvoering
Bus
Op aanvraag
Details

Adria Twin 640 SL Axess

Staat
Occasion
Aantal personen
2
Uitvoering
Bus
Op aanvraag
Details

Onze service

Goedkope nieuwe en jonge campers met garantie

De prijzen van nieuwe en jonge campers liggen in Duitsland aanzienlijk lager dan in Nederland. Het prijsverchil kan, zelfs met de BPM meegerekend, oplopen tot wel €10.000,-


A-merken 

Hymer, Knaus, Adria, Possl, Burstner, Dethleffs, Sunlight, en nog vele andere kwaliteitsmerken, in zowel nieuwe als bijna nieuwe staat met lage km-standen. 


Voordeel via Camper Deluxe

Camper Deluxe werkt samen met de grootste camper leverancier in Duitsland en kunnen u derhalve scherpe prijzen aanbieden.


Advies van ervaren personeel

Wij zijn een erkend camper verhuur- en verkoopbedrijf met meer dan 16 jaar ervaring. Ons verkoop team heeft veel ervaring en geeft deskundig advies, waarbij wij u kunnen adviseren over zaken die belangrijk zijn bij het uitzoeken en aanschaffen van een degelijke camper die bij u past.


Ondersteuning voor het gehele proces van aanschaf tot import

Wij zijn bekend met het import process en kunnen u ondersteunen bij het ophalen en importeren van uw nieuwe camper. Tevens kunnen wij bij aanschaf korting geven op alle accessoires die geplaatst worden door onze werkplaats.

Het importeren van een camper uit Duitsland wordt steeds populairder. Met name nieuwe en jonge camper met lage kilometer standen zijn in Duitsland aanzienlijk goedkoper dan in in Nederland. Als u een camper importeert uit Duitsland zal u belasting moeten betalen om een Duitse camper op Nederlands kenteken over te zetten. Maar zelfs inclusief de belasting afdracht ligt de prijs van Duitse import campers vaak nog ruim €5.000,- to €10.000,- lager vergeleken met soortgelijke Nederlandse voertuigen. Om deze reden neemt het vraag naar Duitse import campers steeds meer toe. Ook bij Camper Deluxe kunt u nieuwe en jonge campers uit Duitsland laten importeren. Camper Deluxe neemt u mee naar de grootste leveranciers en helpt u bij het proces van invoeren / importeren.