Voordelig een camper kopen in Duitsland


Goedkopere nieuwe en jonge campers uit Duitsland

Een camper importeren vanuit Duitsland wordt steeds populairder. Het is namelijk geen geheim dat de prijzen voor nieuwe en jonge campers in Duitsland een stuk lager liggen dan de prijzen in Nederland. Vooral een nieuwe camper en jonge campers met lage kilometerstanden zijn in Duitsland aanzienlijk goedkoper dan in Nederland. Wanneer je een camper uit Duitsland importeert moet je belasting betalen, dit wordt de BPM genoemd. Op deze manier kan je een Duitse camper op een Nederlands kenteken overschrijven. 

Zelfs inclusief de BPM, de belastingafdracht, ligt de prijs van Duitse import campers vaak nog ruim €5.000,- tot €10.000,- lager vergeleken met soortgelijke Nederlandse voertuigen. Om deze reden neemt de vraag naar Duitse import campers steeds meer toe. Bij Camper Deluxe kan je nieuwe en jonge campers uit Duitsland laten importeren. 

Camper Deluxe werkt al jarenlang samen met de grootste camper leverancier uit Duitsland, daarom bieden wij scherpe prijzen aan. Ons team staat klaar om jou te helpen bij de aanschaf en import van een camper uit Duitsland. Onze ervaring is dat we meestal snel een camper gevonden hebben voor je, deze camper keuren, op nederlands kenteken zetten en zaken controleren als een europese typegoedkeuring.

Koop voordelig een jonge camper uit Duitsland bij Camper Deluxe

Aanbod Duitse campers te koop

Onze service bij het aanschaffen van een camper uit Duitsland

Goedkope nieuwe en jonge campers met garantie

De prijzen van de nieuwe en jonge campers liggen in Duitsland aanzienlijk lager dan in Nederland. Het prijsverschil kan, zelfs met het BPM bedrag meegerekend, oplopen tot wel €10.000,-. Dit prijsvoordeel is één van de redenen waarom het zo aantrekkelijk is om een voordelige camper uit Duitsland aan te schaffen.

Camper invoeren

Je hebt de keuze uit verschillende A-merken als Hymer, Knaus, Adria, Possl, Burstner, Dethleffs, Sunlight en nog vele andere kwaliteitsmerken. Deze campers zijn in zowel nieuwstaat als tweedehands campers met lage km-standen te koop. Het voordeel van een camper aanschaffen uit het buitenland, is het enorme aanbod aan campers. Je kunt ook een voorstel doen voor de camper zelf.

BPM Aangifte

Schrikt de administratieve rompslomp je af? Die regelen wij voor je. Een RDW keuringsstation, bpm aangifte, bpm taxatie, bpm berekenen, technische staat en natuurlijk een geldige apk. Van A tot Z regelen wij. Jij hoeft uiteindelijk alleen nog maar in de camper zelf rond te rijden en te genieten van de vrijheid, het camper importeren regelen wij.

Profiteer van scherpe prijzen bij een camper kopen in Duitsland

Camper Deluxe werkt al jarenlang samen met de grootste camper leverancier in Duitsland, daarom kunnen we jou scherpe prijzen aanbieden. Wanneer je een camper wilt importeren, is de BPM vaak de grootste kostenpost. Dankzij onze jarenlange expertise helpen wij jou besparen op deze kosten.

Advies van ervaren personeel

Wij zijn een erkend camper verhuur- en verkoopbedrijf met meer dan 17 jaar ervaring. Ons verkoopteam heeft veel ervaring en geeft deskundig advies, waarbij wij je kunnen adviseren over zaken die belangrijk zijn bij het uitzoeken en aanschaffen van een degelijke camper die bij jou past

Ondersteuning voor het gehele proces van aanschaf tot import

Wij zijn bekend met het importproces en kunnen je ondersteunen bij het ophalen en importeren van jouw nieuwe camper. Bovendien kunnen wij bij aanschaf korting geven op alle accessoires die geplaatst worden door onze werkplaats.

Waarom een camper importeren uit Duitsland?

  • Je bespaart al snel duizenden euro’s
  • Groter camper aanbod in Duitsland
  • Zorgeloos en veilig een camper kopen met een specialist
  • Campers met een betere en vaak luxere uitrusting

Bekijk ook onze overige aangeboden campers, wie weet vind jij je droomcamper hier!

Contact opnemen met Camper Deluxe

Heb je vragen of hulp nodig bij het huren van een camper? Je kan telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 

Op onze contactpagina kan je ook een bericht sturen via ons contactformulier. 

We helpen je graag verder!