Camper huren in Friesland​

Wat is nou mooier dan een campervakantie met een mooie eigen camper? U heeft een vervoersmiddel en overnachtingsplek in een zonder dat daar veel voor gedaan moet worden. U kunt eenvoudig ergens naartoe rijden, daar de camper neerzetten en uw slaapplek is ook gelijk gereed. Bent u nog op zoek naar een goede camper waar u deze heerlijke campervakanties mee kunt vieren? Dan bent u bij Camper Deluxe aan het juiste adres. U vindt bij ons verschillende campers die u eenvoudig bij ons kunt huren en dat voor de beste prijzen. Wij hebben diverse nieuwe campers, maar ook een ruim aanbod aan tweedehands campers die allemaal in een prima staat verkeren. Zo kunt u bij ons terecht als u in Friesland woont en als u een camper wilt huren. Onze showroom is in Meppel, maar is vanuit verschillende plaatsen gemakkelijk te bereiken.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u advies op maat geven en verzorgen wij u van de juiste informatie bij onze campers. De campers in ons assortiment zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zo hebben wij luxe campers, maar ook budget campers voor een lagere vraagprijs. De campers zijn allemaal voorzien van verschillende faciliteiten en voorzieningen, hierbij kunt u denken aan een douche, toilet, warmwaterboiler, koelkast en nog meer. Hierdoor wordt het verblijf in een camper een stuk gemakkelijker en bent u van veel gemakken voorzien. U vindt bij ons diverse bus campers, alkoof campers half integraal en integrale campers. Een camper kopen huren in Friesland is nog nooit zo makkelijk geweest!

Selectie huurcampers in Friesland

01 Luxe Adria Matrix 670 slt.

Staat
Nieuw
Aantal personen
4
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 700
Details

02 Chausson Special Edition, met enkele bedden, 2 x airco, hefbed en 170 pk!

Staat
Occasion
Aantal personen
5
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 650
Details

03 Knaus Box-Life automaat 150 pk

Staat
Occasion
Aantal personen
2
Uitvoering
Bus
v.a. € 625
Details

Kilometervrij camper huren in Friesland

Als u graag een camper wilt kopen, maar u bent nog nooit op campervakantie geweest, dan is het aan te raden om eerst eens een camper te huren. Op deze manier kunt u erachter komen of een camper wel echt iets voor u is zonder dat u al een camper heeft aangeschaft. Het huren van een camper ziet u steeds vaker voorkomen en wordt dan ook steeds populairder. Dat is niet voor niets, het huren van een camper is erg eenvoudig en al helemaal als u dit doet bij Camper Deluxe. U kunt de camper voor een bepaalde tijd huren en na gebruik gewoon weer terugbrengen. Het onderhoudt van de camper en de stalplaats regelen wij allemaal en u hoeft verder nergens achteraan. U komt bij ons ook niet voor verrassingen te staan als u een camper bij ons huurt. De campers zijn voorzien van verschillende faciliteiten en u kunt ook kosteloos gebruik maken van verschillende accessoires zoals gasflessen, toilet vloeistof of een fietsenrek. Een camper huren in Friesland is dus heel eenvoudig, u kunt bij ons langskomen voor een proefrit en u kunt de camper ook gelijk meenemen. Uw auto kunt u dan achterlaten op ons parkeerterrein, deze is goed beveiligd en uw auto kan hier op eigen risico staan.

Uitstekende service bij het huren van een camper in Friesland

Als u een camper huurt, wilt u er zeker van zijn dat alles goed is geregeld en dat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij Camper Deluxe bent u verzekerd van een uitstekende service en dat alles goed voor u wordt geregeld. Huurcampers worden in onze eigen garage goed onderhouden en waar nodig gerepareerd. Voor vertrek wordt de camper die u heeft gehuurd ook nog helemaal nagelopen of alles in orde is, zo kunt u onbezorgd op vakantie gaan. U hebt bij ons keuze uit meer dan 70 verschillende campers die u kunt huren in Friesland voor de scherpste tarieven. U kunt bij ons kilometervrij huren, daarnaast brengen wij ook geen extra kosten in rekening voor de reservering of extra accessoires. Al onze campers zijn voorzien van een geldige APK en een All-Risk verzekering, daarnaast hebt u ook het gemak van internationale pechhulp. Heeft u vragen over het huren van een camper, dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder!

Uw camper laten verkopen of verhuren bij Camper Deluxe

Naast dat wij zelf campers verkopen en verhuren, kunnen wij u ook helpen om uw eigen camper te verhuren of juist te verkopen. Bij de verhuurbemiddeling zorgen wij ervoor dat uw camper wordt verhuurd op de momenten dat u uw camper beschikbaar stelt. Hiermee kunt u een mooi zakcentje verdienen en misschien uw eigen vakantie wel weer mee terugverdienen. Het makkelijke aan de verhuurbemiddeling is dat u zelf nergens achteraan hoeft, dit wordt allemaal geregeld door het gespecialiseerde team van Camper Deluxe. De huurprijs van de camper wordt samen met u afgestemd en zo komen we uit op een reële huurprijs waar u zeker wat aan kunt verdienen.

Wilt u graag uw camper verkopen, dan kunt u hiervoor ook bij ons terecht. Wij zorgen voor de verkoop en dat alles geregeld wordt, zo hoeft u er zelf niet achteraan en wordt alles tot in de puntjes voor u geregeld. Voor meer informatie over het verhuren of verkopen van uw eigen camper kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder om uw camper in Friesland voor een goede en eerlijke prijs te verhuren of verkopen. 

Populaire steden in Friesland

Heb je vragen of wil je graag langskomen bij Camper Deluxe?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Wij zijn het beste telefonisch te bereiken op +31 (0) 522 48 05 48 of via de mail: info@camperdeluxe.nl