Informatie over campervakanties en het coronavirus (COVID-19)

Laatst gewijzigd op 18-6-2020.

Camper Deluxe biedt voordelige regelingen aan voor het boeken van een campervakantie tijdens de coronacrisis

U kunt bij Camper Deluxe bij het boeken van uw campervakantie tot 10 dagen voor vertrek kosteloos annuleren indien u niet meer met de camper op vakantie kunt door de maatregelen rondom het coronavirus. Dit geldt alleen voor boekingen met een periode die tussen 16 juni en 31 augustus valt.  Zie onze huurvoorwaarden voor de voorwaarden.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om reserveringen flexibel te verplaatsen naar een datum tussen 13 september 2020 en 30 april 2021.

Een campervakantie is zeer geschikt om het coronavirus te vermijden tijdens uw vakantie

Het huren van een camper biedt een aantal unieke voordelen met betrekking tot het coronavirus. Met een camper kunt u bijvoorbeeld op ieder moment uw bestemming wijzigen, waardoor u altijd op een veilige en zonnige plek uw campervakantie kan vieren zonder zorgen over het coronavirus.

Ook kunt u met een campervakantie zeer goed voldoen aan de regel van 1,5 meter afstand en kunt u uw zelf makkelijk isoleren doordat u volledig zelfvoorzienend bent. Zo kunt u in de camper koken en heeft u toilet en was voorzieningen aan boord.

Lees hier ons artikel over op vakantie gaan tijdens de uitbraak van het coronavirus en alle voordelen die een campervakantie hierbij biedt.

Campervakantie in Nederland

Veel van onze huurders hebben hun vakantieplannen aangepast op het coronavirus en gaan op campervakantie in Nederland. Camper plaatsen zijn in het noorden van Nederland veelal nog geopend en ook kamperen bij de boer is een populaire en veilige bestemming voor het vermijden van het coronavirus.

Ook bestaat er de mogelijkheid dat binnenkort de maatregelingen in Nederland, Duitsland en Scandinavië versoepeld zullen worden. In dat geval is een campervakantie zeer geschikt om veilig en verantwoord een vakantie te vieren in Nederland en omstreken. Wacht niet te lang met boeken want wij verwachten dat bij een versoepeling van de maatregelingen er een grote toename in boekingen zal plaatsvinden.

Hoe zit het met de schoonmaak en het ophalen van de camper?

Bij Camper Deluxe maken wij onze campers altijd grondig en professioneel schoon, maar wij zullen tijdens de corona crisis waar mogelijk nog zorgvuldiger omgaan met de reiniging van de camper.

Bij het ophalen van de camper krijgt u een informatie video met de algemene uitleg. Tevens zijn al onze campers altijd voorzien van een handleiding.