Caravana; campers en kamperen

Met 400 exposanten, 45.000 m2 en 200 campings was dit jaar opnieuw de caravana een succes. In het WTC Expo in Leeuwaarden kon u 5 dagen lang dé kampeersfeer van Europa proeven. Caravana is een Europese camperbeurs dat niet alleen maar campers aanbiedt op dit geweldige evenement maar ook alle toebehoren om eenvoudig te kunnen kamperen. Bezoekers van de Caravana kunnen elk jaar opnieuw een behulpzame organisatie verwachten in het WTC Expo, zo is er een duidelijke plattegrond en een logistieke planning.

Elk jaar opnieuw wordt deze 5-daagse kampeerbeurs georganiseerd door een vertrouwelijke organisatie. WTC Expo Leeuwarden is de perfecte locatie voor beurzen en diverse evenementen, voor verschillende niches. Het WTC Expo Leeuwarden is een complex met meerdere beurshallen en een oppervlakte van 45.000 m2. Hiermee staat het complex op twee na grootste evenementencomplex van heel Nederland. Per jaar mag het WTC Expo Leeuwarden ruim 800.000 bezoekers verwelkomen! Was u er dit jaar niet bij dan kunt u alvast de data noteren voor volgend jaar; donderdag 17 januari tot en met dinsdag 22 januari 2019 om er zeker van te zijn dat u een dagje naar deze geweldige beurs kunt komen.

Eindeloos genieten op vakantie met een camper

Mensen zien vaak kamperen met de caravan of camper als een dure investering. Toch is dit vaak een stuk goedkoper dan een hotelvakantie of het huren van een vakantiewoning tijdens de vakantie. Voor kinderen is kamperen vaak erg gezellig en leuk.Op de camping worden diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen, denk aan bijvoorbeeld de kidsclub of kinderdisco. Op deze manier zouden ouders tijdens de vakantie toch vaak nog even een momentje voor zichzelf kunnen pakken wanneer de kinderen bij de kidsclub zijn.

Met kinderen op vakantie brengt vaak veel chaos met zich mee. Het is voor ouders een ware klus om ervoor te zorgen dat de kinderen alle benodigdheden bij zich hebben. Toch blijft af en toen nog wel iets thuis liggen… Dit zijn veelal zorgen die ouders voor vertrek al met zich meedragen en daarom minder ontspannen zijn tijdens de vakantie of minder ontspannen op vakantie gaan. Als ouders zich dan even kunnen terugtrekken of samen kunnen zijn tijdens de vakantie is dat erg fijn en goed voor de sfeer. Dat kan natuurlijk in een tent maar het is toch fijner om samen een momentje te hebben in een camper of in de voortent van de camper. Vooral onder het genot van een hapje en drankje met gezellige sfeerverlichting. Heerlijk samen genieten en tot rust komen tijdens de vakantie, even relaxen.

Camper kopen? Jarenlang genieten

Campers huren of kopen is zeker een goede investeren en kunt u jarenlang van genieten en profiteren. Het aanschaffen van een camper heeft zeker enorm veel voordelen. Zo kunt u op elk moment op vakantie gaan. Zelfs tijdens de vakantie kunt u gaan en staan waar u wilt. Een camper hoeft niet belachelijk duur te zijn want u kunt ook gemakkelijk een tweedehands camper aanschaffen. Bij Camper Deluxe kunt u kilometer vrij campers huren zonder bijkomende kosten. Onze prijzen zijn all-inclusive, bij ons heeft u keuze uit ruim 90 campers. Daarnaast kunt u bij ons ook campers kopen. Ons zeer uitgebreide aanbod in verschillende prijsklasse vindt u op de site. Daarnaast kunt u ook bij ons langskomen om ons aanbod te bekijken.