Privacyverklaring

Van Winden Erica Caravanstalling B.V. (hier: “wij”) verwerkt persoonsgegevens van websitebezoekers. Deze verwerking gebeurt op grond van de Europese Algemene Verwordening gegevensbescherming (AVG, of in Europa bekend als GDPR). Handhaving van deze regels wordt in Nederland uitgevoerd door de Autoriteit Persoonsgegevens. Voor meer informatie over deze wet verwijzen we je naar de website van de Autoriteit Persoonsgegevens. Je hebt het recht bij hen een klacht in te dienen wanneer je denkt dat wij niet goed omgaan met de verwerking van jouw persoonsgegevens.

In deze privacyverklaring leggen we uit waarom en op welke manier we jouw persoonsgegevens verwerken.

Identiteit en contactgegevens
Van Winden Erica Caravanstalling B.V
KVK-nummer: 04085563

Beekweg 21
7887 TN  Erica
+31 (0) 522 48 05 48
info@camperdeluxe.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Wij werken je persoonsgegevens doordat je gebruikt maak van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

  • Voor- en achternaam: deze verwerken wij wanneer een contactformulier wordt ingevuld. Voor deze verwerking is toestemming vereist. Die kan je ons geven alvorens het formulier wordt verzonden. Deze gegevens bewaren wij zolang dat nodig is tijdens de communicatie. Na deze periode zullen deze gegevens worden verwijderd en zullen die dus ook niet op een later moment gebruikt worden om je alsnog een aanbieding te doen.
  • E-mailadres: deze verwerken wij op dezelfde manier als de voor- en achternaam wanneer je een contactformulier invult.
  • Telefoonnummer: deze verwerken wij op dezelfde manier als de voor- en achternaam wanneer je een contactformulier invult.
  • Woonplaats: deze verwerken wij op dezelfde manier als de voor- en achternaam wanneer je een contactformulier invult.
  • IP-adres: we slaan je bezoekgedrag en informatie op die de webbrowser meestuurt om te bepalen op welke wijze onze website gebruikt wordt.

Wij zullen jouw gegevens niet zonder jouw toestemming verwerken, tenzij we daartoe wettelijk verplicht zijn.

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Delen met derden
We delen jouw persoonsgegevens met businesspartners en derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Ook in enkele andere gevallen verstrekken wij jouw persoonsgegevens aan derden, maar dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming hiervoor. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om eenzelfde niveau van beveiliging te garanderen en de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te bewaken.

Privacyrechten
Wij doen niets onwettig met je gegevens en dat betekent dat wij ze ook niet doorverkopen. Wij behandelen de verkregen gegevens vertrouwelijk. De verwerking van de gegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen uit de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

  • Je hebt het recht op dataportabiliteit. Het is mogelijk om je persoonsgegevens over te dragen.
  • Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien.
  • Je hebt het recht om je persoonsgegevens te laten wijzigen.
  • Je hebt het recht om je persoonsgegevens volledig te laten verwijderen.
  • Je hebt het recht om jouw toestemming om gegevens te verwerken altijd weer in te trekken. Vanaf het moment dat je de toestemming intrekt mogen we dan geen gegevens meer van jou verwerken.
  • Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen het verwerken van je persoonsgegevens.

Je kan het beste schriftelijk, per brief of e-mail om inzage vragen. De AP heeft hiervoor een voorbeeldbrief op hun website staan. Let op, je kan alleen een inzageverzoek indienen als je ouder bent dan 16 jaar en niet onder curatele bent gesteld. Anders moet je wettelijk vertegenwoordiger (bijvoorbeeld een van de ouders) het verzoek doen. Wij zullen dan ons antwoord ook aan die persoon sturen.

Google Analytics
Om bezoekersgedrag te meten en te analyseren maakt onze online marketing partner gebruik van Google Analytics. Om jouw privacy te waarborgen is Google Analytics privacy vriendelijk ingesteld.

  • Er is een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten.
  • Er wordt gebruik gemaakt van Anonymize IP.
  • De optie ‘gegevens delen’ staat uit.
  • De functie voor User ID’s is niet ingeschakeld.
  • Er wordt geen gebruik gemaakt van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.
  • Gegevensbehoud voor gebruikers en gebeurtenissen staat ingesteld op 50 maanden. Na die periode wordt de verzamelde gegevens bij Google Analytics automatisch verwijderd.

Wil je ondanks alle genomen maatregelen nog steeds niet dat we jouw gedrag anoniem volgen, dan bestaat er een opt-out mogelijkheid. Google heeft een speciale Add-On voor Chrome ontwikkeld die je kan installeren in je browser. Deze Add-On voorkomt dat de trackingcode van Google Analytics informatie doorstuurt naar Google. Download hier de Google Analytics Opt-Out Add-On.

Hotjar
Om het gedrag van bezoekers te meten en te analyseren maakt onze online marketing partner gebruik van Hotjar. Deze dienst maakt het mogelijk om visueel gedrag bij te houden. Om jouw privacy te waarborgen zijn de volgende acties ondernomen:

  • Er is een verwerkersovereenkomst met Hotjar afgesloten.

Wil je ondanks alle genomen maatregelen nog steeds niet dat we jouw gedrag anoniem volgen, dan bestaat er een opt-out mogelijkheid. Hotjar biedt deze optie aan via hun website.

Beveiliging website
Om onze website te beschermen tegen hackers en andere kwaadwilligen, maken wij gebruik van een beveiligingsplug-in. Deze plug-in verwerkt hiervoor het IP-adres van onze websitebezoekers. Voor deze plug-in bestaat er geen opt-out mogelijkheid, maar hiervoor zou je een browser-toevoeging kunnen gebruiken, zoals Ghostery.

Om gegevens veilig te versturen via het internet heeft onze website een SSL-certificaat geïnstalleerd. Dit protocol creëert een versleutelde verbinding tussen een webserver en een internetbrowser. Deze verbinding zorgt ervoor dat alle gegevens, die tussen de webserver en browser worden verstuurd, geheim blijven.

Om de eenmaal opgeslagen gegevens van de website te beschermen maken we gebruik van een plug-in die de veiligheid van de website waarborgt en controleert. Daarnaast controleren wij zelf actief wekelijks of er updates beschikbaar zijn van of binnen ons CMS-systeem. Indien beschikbaar, zullen wij die direct updaten.

Doorgifte
Wij zullen jouw gegevens alleen binnen de Europese Unie verwerken. Buiten de Europese Unie verwerken wij alleen jouw gegevens, als dat land een passend beschermingsniveau biedt voor jouw gegevens. Zonder jouw toestemming zullen we jouw gegevens nooit naar andere landen of aan andere partijen doorgeven dan die hierboven genoemd zijn.