Top 5 handigste camper accessoires

Heb je net een camper gekocht en ben je op zoek naar handige camper accessoires? Of ben je van plan om een camper te huren? Er zijn natuurlijk veel handige accessoires die jouw camperreis nog fijner maken.  Wij hebben voor jou de top 5 handigste camper accessoires op een rijtje gezet.

Kluis

Een kluis is misschien wel het belangrijkste om in je camper te hebben. Een kluis om waardevolle spullen in op te bergen. In sommige campers zit het standaard, maar bij veel campers moet je dit apart aanschaffen. Als je de camper verlaat is het fijn, als je niet altijd al je waardevolle spullen mee hoeft te nemen. Cruciaal dus voor de beveiliging van je camper! Camperkluizen kunnen verschillende formaten hebben, zo zijn er zelfs kluizen waar een laptop in past. De kluis kan op de grond onder de voorstoel van de camper worden bevestigd. Zo staat de kluis niet meteen in het zicht en zo kan een inbreker niet meteen de hele kluis meenemen. Neem geen risico en wees goed voorbereid. Je wil natuurlijk niet terugkomen van een dagje weg en al je spullen zijn verdwenen.

Achteruitrijcamera

In veel nieuwe auto’s zit een achteruitrijcamera ingebouwd en als je het eenmaal gewend bent, kun je bijna niet meer zonder. Dan kunnen we ons voorstellen dat als je met de camper weggaat, je dit helemaal een must vindt! Een achteruitrijcamera voor in je camper kan natuurlijk ook voor de caravan of bij een ander voertuig gebruikt worden, bijvoorbeeld bij een aanhangwagen. Daarnaast voorkom je dat je ergens tegenaan rijdt en is een achteruitrijcamera heel eenvoudig te installeren. Als je een camper wil huren met achteruitrijcamera ben je bij Camper Deluxe aan het juiste adres.

Zonnescherm

Niets is vervelender dan een snikhete camper wanneer je terugkomt van een dagje strand. Stel je voor, je gaat kamperen in de zomer en komt nét op een plek te staan zonder schaduw. Of je hebt wel schaduw, maar er komen nog steeds felle zonnestralen door het raam.
Een zonnescherm is dan de ideale uitkomst! Het beschermt niet alleen tegen hitte en uv-straling, het is ook handig om als privacy screen te gebruiken. Zo kan je een zonnescherm gebruiken als camper accesoires, zelfs als de zon niet schijnt. Super handig en je slaat meteen twee vliegen in één klap!

Dodehoekspiegel

Weer een camper accessoires die gericht is op veiligheid en gemak! Met een dodehoekspiegel heb je een breder zicht over wat er om je camper heen gebeurd. Daardoor rijd je veiliger en kun je makkelijker parkeren. Een dodehoekspiegel is makkelijk te installeren en het glas is verstelbaar zodat de spiegel aan het zicht van de bestuurder kan worden aangepast.

Draaiplateau voor stoelen

Niet het meest nodige, maar zeker wel een handige accessoire als de voorstoelen van je camper vastzitten. Een camper is lekker compact en wendbaar, maar qua leefruimte is een camper vaak wel wat krapjes. Door een draaiplateau onder de stoelen te monteren, kun je eenvoudig draaien en de ruimte in de camper optimaal benutten. Let bij het zoeken naar een draaiplateau voor camperstoelen wel op of deze geschikt zijn voor het type camper en of het gaat om de bestuurdersstoel of bijrijdersstoel.