Voor vragen kunt u bellen naar 0522 48 05 48

Er zijn 50 campers gevonden

Camper verhuur | Camperdeluxe.nl

Een camper is een voertuig wat geheel is ingericht om in te kunnen overnachten tijdens bijvoorbeeld een vakantie. Het aanschaffen van een camper is toch wel een grote uitgave en het kost redelijk wat geld om uiteindelijk te kunnen zeggen dat de camper van uzelf is. Toch is er nog een andere optie die iets voordeliger is en misschien ook nog wel wat handiger. U kunt er namelijk voor kiezen om een camper te huren, zo kunt u deze voor een bepaalde tijd huren en daarna gewoon weer terugbrengen. Camperverhuur heeft een aantal voordelen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud, de standplaats en nog meer zaken die erbij komen kijken. Bij CamperDeluxe kunt u verschillende campers huren, u heeft keuze uit maar liefst 70 campers. Voor camperverhuur bent u aan het juiste adres bij Camper Deluxe.

Eenvoudig een camper huren

Via onze gebruiksvriendelijke website kunt u eenvoudig een camper huren, u kunt een camper uitzoeken en aangeven in welke periode u deze graag wilt huren. Doordat we zoveel keuze hebben, zit er voor iedereen een goede camper tussen. Ook voor u is camperverhuur mogelijk, zo hebben wij grote campers, maar ook kleine campers die u kunt huren voor als u bijvoorbeeld met z’n tweeën op pad gaat. Per camper kunt u informatie vinden op onze website en ook vindt u hier verschillende kenmerken en faciliteiten waar de camper over beschikt. U kunt ook nog eens kiezen uit campers in diverse prijsklassen. In camperverhuur hebben we een ruim aanbod aan budget campers, maar ook vindt u mooie luxe campers die te huur zijn. Het is dus helemaal aan uzelf of u kiest voor een luxe camper of om een goedkope camper te huren.

Waarom een camper huren bij ons?

Waarom u een camper bij ons zou moeten huren? Nou dat is heel eenvoudig, bij ons heeft u een ruime keuze uit verschillende campers die u kilometer vrij kunt huren. Wij van CamperDeluxe hebben meer dan 14 jaar ervaring op het gebied van camperverhuur en ook kunnen wij u van dienst zijn bij het kopen van een camper. De campers die bij ons te vinden zijn, zijn goed onderhouden en zijn allemaal in bezit van een APK. Heeft u een mooie camper op het oog, dan kunt u vrijblijvend een proefrit aanvragen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of u kunt bij ons langskomen aan de Kosterweg 1 in Meppel. Wilt u binnenkort al gebruik maken van onze verhuurservice, kies dan voor een van onze last minutes en boek deze eenvoudig online op onze website.