Camper verhuren

Wil je graag je camper verhuren? Bij Camper Deluxe kunt u ervoor kiezen om uw camper professioneel te laten verhuren op een van onze locaties of u kunt uw camper verhuren vanuit eigen locatie.

Camper Deluxe heeft al meer dan 17 jaar ervaring met camper verhuur en verhuur bemiddeling. Onze locaties in Meppel en Twist beschikken over professioneel personeel met veel ervaring 

De voordelen

Hoe werkt het?

Vanaf onze locatie

Geen zorgen, alles wordt door ons geregeld

Indien u ervoor kiest om vanaf een van onze locaties te verhuren dan hoeft u niet langer naar uw camper om te kijken; de camper komt bij ons op het camper plein te staan en wij verzorgen de verhuur en het onderhoud van de camper.  

 

Zelf verhuren met assistentie

Toch liever iets meer betrokken bij de verhuur van uw camper? U mag uw camper ook zelf uitgeven, innemen en onderhouden op onze locatie. 

Vanaf eigen locatie

Meer rendement en een lagere huurprijs voor huurders

Bij Camper Deluxe rekenen we een lagere commissie dan andere verhuur platformen. Dit zorgt ervoor dat u een hoger percentage van uw huurprijs ontvangt. Tevens zorgt dit ervoor dat de huurprijs van uw camper lager uitvalt voor huurders, met als gevolg dat uw camper beter verhuurd.

U heeft zelf volledig beheer over uw camper

U onderhoud uw eigen camper, geeft zelf uw camper mee aan verhuurders en neemt deze weer in bij terugkomst, allemaal vanaf uw eigen locatie. Wij regelen de boekingen en de financiële afhandeling. 

 

Wij staan altijd voor u klaar

Zijn er problemen met uw camper of kunt u een reparatie niet zelf uitvoeren? Dan kunt altijd uw camper langs brengen op een van onze locaties. Indien mogelijk kunnen wij zelfs naar uw locatie komen met onze service bus. 

Wat als ik niet thuis ben? 

U kunt er altijd voor kiezen om voor een korte periode de camper vanuit een van onze locaties te verhuren. Uiteraard moet dit wel goed overlegd worden, ook met huurders.

Algemeen

Beschikbaarheid camper

U bepaalt zelf de hoeveelheid weken dat uw camper beschikbaar is voor verhuur. Wij hanteren geen minimum aantal verhuurweken. Dus ook in het geval dat uw camper bijvoorbeeld maar een beperkt aantal weken beschikbaar is voor verhuur, kunnen wij iets voor u betekenen.

 

Maximale leeftijd van de camper

Indien u de camper professioneel wilt laten verhuren bij Camper Deluxe, dan moet uw camper jonger zijn dan 10 jaar oud en/of minder dan 150.000 km op de teller hebben. Verder moet de camper aantoonbaar goed onderhouden zijn.

Indien u de camper zelf wilt verhuren dan gelden er geen specifieke eisen aan de leeftijd en km-stand van de camper. Wel moet de camper aantoonbaar goed onderhouden zijn. 

 

Huurprijs

U mag de huurprijs van uw camper zelf bepalen. De huurprijs is doorgaans afhankelijk van het seizoen, het type camper en de leeftijd van de camper. Wilt u weten wat u met uw camper kunt verdienen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Verzekering

Uw camper dient te zijn voorzien van een all-risk verzekering met een verhuurclausule. 

Onze locaties

Meppel

Camper huren | Camper Deluxe Meppel

Twist

Verhuurbemiddeling Camper Deluxe Twist

Contact opnemen met Camper Deluxe

Heb je vragen of hulp nodig bij het huren van een camper? Je kan telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 

Op onze contactpagina kan je ook een bericht sturen via ons contactformulier. 

We helpen je graag verder!