Verhuurbemiddeling

Camperdeluxe heeft al vele jaren ervaring met bemiddeling bij de verhuur van campers. Wanneer u uw camper maar een aantal weken in het jaar gebruikt, kunnen wij in de overige weken bemiddelen bij de verhuur van uw camper.

Op deze manier kunt u uw vakantie terug verdienen en betaalt u geen stallingskosten.

De verhuur van uw camper kan tot wel 8.000 euro netto opleveren!
Hoeveel de verhuur van uw camper exact oplevert is afhankelijk van een tweetal factoren:

 • De hoeveelheid weken dat de camper beschikbaar is voor verhuur
 • De gehanteerde huurprijs

Beschikbaarheid camper

U bepaalt zelf de hoeveelheid weken dat uw camper beschikbaar is voor verhuur. Wij hanteren geen minimum aantal verhuurweken.
Dus ook in het geval dat uw camper bijvoorbeeld maar een beperkt aantal weken beschikbaar is voor verhuur, kunnen wij iets voor u betekenen.

Wel wordt aangeraden om vooraf te bepalen wanneer u zelf met de camper op vakantie wilt. Wij kunnen hier dan rekening mee houden bij de verhuur.

Huurprijs

De huurprijs is afhankelijk van een drietal factoren:

 • Seizoen

  De maanden juli en augustus (het hoogseizoen) zijn het populairst bij onze huurders. Doordat de vraag in het hoogseizoen het hoogst is zal uw camper in deze periode het meest opbrengen. Maar ook in het voor- en naseizoen (mei, juni en september) is er voldoende animo. U kunt dus gerust zelf op vakantie gaan in het hoogseizoen.

 • Type camper

  De grote en de specifieke eigenschappen van een camper hebben invloed op de omvang van de verhuurprijs. Wanneer uw camper luxe uitgevoerd is ziet u dit terug in de huuropbrengst.

 • Leeftijd camper

  Een nieuwere camper heeft doorgaans een hogere huurprijs dan een camper van 10 jaar of ouder. Maar ook oudere campers zijn goed te verhuren.

Voor indicatie van de gehanteerde verhuurprijzen kunt u natuurlijk kijken bij ons huidige aanbod van campers.

Wilt u weten wat u met uw camper kunt verdienen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.
Uiteindelijk zal in overleg een realistische huurprijs worden vastgesteld. U heeft hier dus ook zelf invloed op!