Verkoop uw camper bij Camper Deluxe

Voordelig en snel uw camper verkopen?

Wij helpen u graag bij de verkoopbemiddeling van uw camper! Uw camper kan te koop worden aangeboden op de verkooplocatie van Camper Deluxe.

Camper Deluxe  is gevestigd op een zeer goede zichtlocatie aan de A28 bij Meppel. Jaarlijks hebben wij zo’n 50-70 campers te koop staan middels verkoopbemiddeling.

Maak gebruik van onze GRATIS verkoopbemiddeling!

Onze service

Professionele verkoop vanuit showroom en/of camperplein op goede zichtlocatie

Camper Deluxe is een erkend camper verhuur- en verkoopbedrijf met meer dan 16 jaar ervaring. Ons verkoopteam heeft veel ervaring en geeft deskundig advies. 


Zeven dagen per week geopend met dagelijks enorm veel kijkers

Camper Deluxe is 7 dagen per week geopend. Naast verkoop, zijn wij ook gespecialiseerd in de verhuur van campers. Hierdoor bezoeken veel mensen onze locaties bij het ophalen of retourneren van de campers.

Marketing en vindbaarheid website

Wij investeren wekelijkse in marketingactiviteiten van onze website, zodat ons verkoopaanbod makkelijk vindbaar is via zoekmachines zoals Google.

Advertenties

Camper Deluxe plaatst advertenties voor uw camper op de bekendste online websites voor de verkoop van campers (marktplaats.nl, campers-caravans.nl, speurders.nl, etc.). 

Gratis ophaal service

Wilt u uw camper via Camper Deluxe verkopen? Dan kunnen wij uw camper gratis bij u op locatie ophalen.

Hoe werkt het?

Bezoek ons met uw camper

Kom gerust langs bij onze locatie in Meppel. Wij zullen uw camper inspecteren en eventueel samen met u een geschikte verkoopprijs inschatten. Uiteindelijk bepaald u uiteraard zelf het bedrag wat u voor uw camper wilt ontvangen.


Of wij komen naar u

Wij kunnen gratis bij u langskomen en eventueel direct uw camper naar onze verkooplocatie brengen. 


Verkooptijd en biedingen

De meeste campers worden binnen enkele maanden verkocht. Bij serieuze biedingen nemen wij direct contact met u op. 


APK en voorkeuring

Wij verkopen campers altijd met minimaal 6 maanden geldige APK. Indien uw camper bij verkoop minder dan 6 maanden APK heeft, dan moet u minstens bereid zijn uw camper te laten voorkeuren of te voorzien van een nieuwe APK.


De bemiddeling is gratis*

De verkoopbemiddeling is gratis zolang de camper door ons wordt verkocht. Het verkoopbedrag zal iets verhoogd worden; het bedrag boven het door u opgegeven bedrag is de commissie voor Camper Deluxe. Wij willen graag zo snel mogelijk verkopen, dus we zijn zeer flexibel met onze commissie.

*Door de populariteit van onze service hanteren wij wel enkele voorwaarden:

– De camper mag te allen tijde worden opgehaald (tenzij er geen verkoopovereenkomst is afgesloten), maar hiervoor geldt wel een vergoeding van €150,-. Dit is voor het maken van foto’s voor de website, het plaatsen van advertenties en de overige kosten van de bemiddelingsservice die wordt aangeboden. 

– Indien u zelf de camper ook nog aanbiedt voor verkoop en deze ook zelf verkoopt, geldt er een vergoeding van €250,- voor Camper Deluxe.

Deze kosten hanteren wij slechts om ons in te perken tegen misbruik. Over het algemeen worden vrijwel alle campers binnen enkele maanden verkocht. Indien de camper door ons wordt verkocht zullen er uiteraard geen kosten in rekening worden gebracht.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder! 

Wij zijn het beste telefonisch te bereiken op +31 (0) 522 48 05 48 of via de mail: info@camperdeluxe.nl