Verkoop je camper bij Camper Deluxe

Voordelig en snel je camper verkopen?

Wij helpen je graag bij de verkoopbemiddeling van jouw camper! Je camper kan te koop worden aangeboden op de verkooplocatie van Camper Deluxe.

Camper Deluxe is gevestigd op een zeer goede zichtlocatie aan de A28 bij Meppel. Jaarlijks hebben wij zo’n 50-70 campers te koop staan middels verkoopbemiddeling.

Maak gebruik van onze GRATIS verkoopbemiddeling!

Camper verkoop

Professionele verkoop vanuit showroom en/of camperplein op goede zichtlocatie

Camper Deluxe is een erkend camper verhuur- en verkoopbedrijf met meer dan 17 jaar ervaring. Ons verkoopteam heeft veel ervaring en geeft deskundig advies. 

Zeven dagen per week geopend met dagelijks enorm veel kijkers

Camper Deluxe is 7 dagen per week geopend. Naast verkoop, zijn wij ook gespecialiseerd in de verhuur van campers. Hierdoor bezoeken veel mensen onze locaties bij het ophalen of retourneren van de campers.

Marketing en vindbaarheid website

Wij investeren wekelijkse in marketingactiviteiten van onze website, zodat ons verkoopaanbod makkelijk vindbaar is via zoekmachines zoals Google.

Advertenties

Camper Deluxe plaatst advertenties voor jouw camper op de bekendste online websites voor de verkoop van campers (marktplaats.nl, campers-caravans.nl, speurders.nl, etc.). 

Gratis ophaal service

Wil je je camper via Camper Deluxe verkopen? Dan kunnen wij jouw camper gratis bij jou op locatie ophalen.

Camper Deluxe Camperverhuur Rogat

Verkopen van je camper: hoe werkt het?

Bezoek ons met jouw camper

Kom gerust langs bij onze locatie in Meppel. Wij zullen je camper inspecteren en eventueel samen met jou een geschikte verkoopprijs inschatten. Uiteraard bepaal jij zelf het bedrag wat jij voor je camper wil ontvangen.

Wij komen bij jou op locatie langs

Wij kunnen gratis bij je langskomen en eventueel direct jouw camper naar onze verkooplocatie brengen. 

Verkooptijd en biedingen

De meeste campers worden binnen enkele weken/maanden verkocht. Bij serieuze biedingen nemen wij direct contact met je op. 

APK en voorkeuring

Wij verkopen campers altijd met minimaal 6 maanden geldige APK. Indien jouw camper bij verkoop minder dan 6 maanden APK heeft, dan moet je minstens bereid zijn jouw camper te laten voorkeuren of te voorzien van een nieuwe APK.

De bemiddeling is gratis*

De verkoopbemiddeling is gratis zolang de camper door ons wordt verkocht. Het verkoopbedrag zal iets verhoogd worden; het bedrag boven het door jou opgegeven bedrag is de commissie voor Camper Deluxe. Wij willen graag zo snel mogelijk verkopen, dus we zijn zeer flexibel met onze commissie.

*Door de populariteit van onze service hanteren wij wel enkele voorwaarden:

– De camper mag te allen tijde worden opgehaald (maar niet als er geen verkoopovereenkomst is afgesloten), hiervoor geldt wel een vergoeding van €150,-. Dit is voor het maken van foto’s voor de website, het plaatsen van advertenties en de overige kosten van de bemiddelingsservice die wordt aangeboden.

– Indien je zelf de camper ook nog aanbiedt voor verkoop en deze ook zelf verkoopt, geldt er een vergoeding van €250,- voor Camper Deluxe.

Deze kosten hanteren wij slechts om ons in te perken tegen misbruik. Over het algemeen worden vrijwel alle campers binnen enkele weken/maanden verkocht. Indien de camper door ons wordt verkocht zullen er uiteraard geen kosten in rekening worden gebracht.

Contact opnemen met Camper Deluxe

Heb je vragen of hulp nodig bij het huren van een camper? Je kan telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 

Op onze contactpagina kan je ook een bericht sturen via ons contactformulier. 

We helpen je graag verder!