De voordelen van een vakantie met camper

Op vakantie gaan met een camper is heel anders dan met een tent, boot, caravan of vouwwagen. Men zegt dat reizen met een camper meer vrijheid en flexibiliteit geeft, het is daarom geen wonder dat het steeds populairder wordt. Met vrijheid wordt bedoeld dat u zelf kunt bepalen waar u gaat staan met de camper, waar u maar wilt, het strand, mooie bosgebieden of bij een prachtig uitzicht. Er zijn geen regels aan te pas en ook geen irritante buren of familieleden. Met een camper zijn bloedhete warme landen te bezoeken of juist het noorden voor de wintersport. Een camper kopen of huren is niet goedkoop, omdat de wegenbelasting nog betaald moet worden, maar dure hotels en campings hoeven niet betaald worden. Dat maakt reizen met een camper in verhouding goedkoop. Geniet van wat het leven brengt met de camper. 

Dit is waarom mensen reizen met een camper

De voordeur van het huis wordt dichtgedraaid, u start de motor en de campervakantie is begonnen. Vertrekken met een camper heeft weinig voorbereiding nodig, steek de sleutel in het contact en rijden maar. Geen gedoe om koffers in de achterbank te proppen of een caravan achter de auto te koppelen. Een camper huren is mogelijk in heel Nederland en hoeft helemaal niet duur te zijn. Op Camperdeluxe.nl zijn er veel mooie campers met een voordelige prijs-kwaliteitverhouding. Tijdens de reis zit u hoger in de auto, dat betekent dat er onderweg meer overzicht is. Omdat mensen zo hoog zitten zien ze meer landschap in vergelijking met mensen die lager zitten in de auto.

Er is geen onhandig gedoe meer tijdens het parkeren op plaatsen van een caravan. Met een caravan is het gemakkelijker om te parkeren dan met een auto die is aangesloten aan een caravan. Geen stress om de kampeerwagen te parkeren, gewoon rustig genieten van de campervakantie. Is een camping al volgeboekt bij aankomst? Niks aan de hand: Er zijn in alle omgevingen genoeg plaatsen voor campers, hier zijn geen regels van vaste aankomst- en/of vertrektijden. Er zijn ook geen kosten verbonden aan een nacht verblijf, soms hooguit een paar euro.

Waarschijnlijk het grootste profijt van een campervakantie: op elk moment, wanneer u maar wilt, kunt u naar een andere bestemming gaan. Als het slecht weer is in de omgeving, reis dan naar een complete andere bestemming. Men zweeft vaak dagen of wekenlang rond opzoek naar de zon, er is zoveel vrijheid tijdens het reizen met een camper.

Genieten van twee werelden

Op vakantie gaan met een camper heeft dus enorm veel voordelen, het is echt geweldig. Lekker genieten van een kampeergevoel met luxe van een echt huis met keuken, bed, koelkast, toilet en douche. Geen last van uren installeren zoals bij kamperen en/of huisjes huren. Voordat u op vakantie gaat met een camper is het belangrijk om de kampeerwagen nog te checken om narigheden te voorkomen. Bij Camperdeluxe.nl kunt u veilig en vertrouwd campers huren of na laten kijken. Bekijk het brede en exclusieve aanbod en zie de allerbeste campers.