Camper werkplaats

Bij Camper Deluxe kunt u terecht voor camper reparaties, camper onderhoud en de montage van accessoires.

OpgeruimdeWerkplaats | Camper Deluxe

Onderhoud en controle van uw camper

Algehele campercheck, Zomer- of Wintercheck

Een algehele campercheck houdt in dat alles in de camper wordt gecontroleerd. Kitnaden worden nagelopen, en er vindt een vochtmeting plaats. Gasslangen en drukregelaars worden gecontroleerd. Ook kijken wij onder uw camper naar de remmen/banden en chassis. De vloeistoffen van het autogedeelte worden nagelopen, en er wordt gekeken of het benodigde onderhoud is uitgevoerd.

Een algehele campercheck kost bij ons €195,- inclusief btw en geldt alleen voor campers met een B rijbewijs en campers die onder de 3500KG wegen. Vraag naar de mogelijkheden bij een camper boven de 3500KG.

Het is van belang dat u ook ’s winters goed voor uw camper zorgt. Hiermee voorkomt u storingen en hoge kosten door bijvoorbeeld bevriezingen. Na de winterperiode kunnen wij uw camper weer gereed maken voor de zomer, zodat u weer ongestoord kunt genieten van uw vakantie. Combineer een campercheck met een kleine of grote beurt en betaal slechts €95,- voor een campercheck.

Kitwerkzaamheden / Dakluiken vervangen / Lekkages dichten / Extra dakluiken bijplaatsen

Wij kunnen voor uw camper de kitnaden inspecteren en eventueel vervangen. Bij vochtproblemen of lekkages onderzoeken we de oorzaak en stellen een offerte op voor het oplossen van het probleem en het herstellen van eventuele schade. Ook kunnen we nieuwe dakluiken plaatsen. De prijs is vanaf €60,50 per uur inclusief btw excl materiaal kosten.

Extra accessoires laten aanbrengen

Bij ons kunt u bijvoorbeeld de volgende extra accessoires laten aanbrengen: Maxxfann / Zonnepanelen / Dakairco / Omvormer / Laadbooster / Extra huishoudaccu / Stopcontacten en USB-aansluitingen / LPG-gasvulling / Tv met volautomatische schotel / Achteruitrijcamera / Navigatiesysteem / Radio / Multimedia systeem / Extra beveiligingssloten / Fietsenrek (ook elektrisch) / Luifel / Luchtvering / Verduisteringen en nog veel meer.

Motorisch onderhoud

Voor motorisch onderhoud kunt u ook bij ons terecht! Een kleine onderhoudsbeurt kost bij ons €175,- inclusief btw. Kleine beurt houdt bij ons in het verversen van de olie, olie filter vervangen, luchtfilter vervangen en remmen / banden controleren.

Een grote onderhoudsbeurt kost bij ons €275,- inclusief btw. Grote beurt houdt bij ons in het verversen van de olie, olie filter vervangen, lucht filter vervangen, brandstoffilter vervangen, interieurfilter vervangen, remmen / banden controleren en de onderkant (chassis) na lopen op roest.

De prijzen zijn berekend voor een Fiat Ducato en Citroën Jumper.

Wij kunnen ook zorgen voor een APK, maar dit wordt uitgevoerd door een externe partij en kost €125,- incl. btw.

Banden / Velgen

Wij plaatsen ook nieuwe banden / velgen. Als u nieuwe banden wilt, zoals zomerbanden, all-season banden of winterbanden, neem dan contact met ons op!

Technische storing?

U kunt bij ons terecht voor technische storingen aan apparatuur, zoals uw toilet, koelkast, boilers, verwarming of andere zaken die te maken hebben met het campergedeelte.

Contact opnemen met Camper Deluxe

Met de werkplaats een afspraak maken? Je kan telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 

Op onze contactpagina kan je ook een bericht sturen via ons contactformulier. 

We helpen je graag verder!

Accessoires op uw camper

Bij Camper Deluxe kunt u terecht voor de montage van accessoires op uw camper, 

zoals zonnepanelen, achteruitrijcamera’s, extra sloten en luiken, dakairco’s, fietsenrekken en luifels. 

zonnepanelen op dak caravan

Zonnepanelen op camper laten installeren

Als je veel met de camper rondreist, moet je er altijd voor zorgen dat je voldoende energie hebt. Door een zonnepaneel op je camper te laten installeren, wordt de thuis accu opgeladen overdag en kun je langer zelf voorzienend blijven.

Lees verder over zonnepaneel laten installeren

511CRdydrjL. AC UF10001000 QL80 | Camper Deluxe

Aansluiten van een achteruitrijcamera in jouw camper​

Met een camper kun je op een geweldige manier de wereld verkennen. Terwijl je aan het rondrijden bent, is veiligheid natuurlijk enorm belangrijk. Een achteruitrijcamera installeren is dan ook een must voor campereigenaren.

Lees verder over achteruitrijcamera aansluiten

set van vier horizontaal uitgelijnde zwarte autobanden op een zwarte achtergrond 566493 384 | Camper Deluxe

Winterbanden voor jouw camper

Zodra het kouder wordt, krijgen we al snel weer met winterse omstandigheden te maken. Ben je in het bezit van een camper, dan is het ook dan noodzakelijk om je zomerbanden naar winterbanden om te wisselen. Zo heb je weinig kans dat er een ongeval onder winterse omstandigheden uitbreekt.


Lees verder over winterbanden voor camper

huishoud accu camper

Huishoud accu voor camper

Een huishoudaccu is een essentieel onderdeel van het elektrische systeem van een camper. Het functioneert als een aparte stroomvoorziening voor alle elektrische apparaten aan boord. Terwijl een startaccu is ontworpen om een korte, grote stroom te leveren om de motor te starten, is een huishoud accu speciaal ontwikkeld voor langdurig gebruik van kleine hoeveelheden stroom.


Lees verder over huishoud accu camper

20231102 120016 | Camper Deluxe

Omvormer camper laten installeren

Ga je met de camper op pad, dan ben je sterk afhankelijk van elektrische apparaten. Of het nu gaat om het opladen van je smartphone, het gebruiken van een laptop, koffie zetten of film kijken, betrouwbare stroom is onmisbaar. En daarvoor heb je een omvormer nodig.


Lees verder over omvormer camper

laadregelaar voor campers | Camper Deluxe

Zonnepaneel met laadregelaar laten installeren

Heb je een camper, dan is het erg belangrijk de juiste apparatuur te hebben voor een goede energievoorziening. Zonder de juiste apparatuur heb je sneller de kans op complicaties tijdens je reis. Je kunt niet koken of op andere manieren energie gebruiken. Een belangrijk onderdeel van je zonnepanelen is de laadregelaar.


Lees verder over zonnepaneel met laadregelaar

Reparaties

Bij Camper Deluxe kunt u terecht voor reparaties aan het opbouw van uw camper 

zoals reparaties van koelkasten, boilers, dakairco’s, schotels, camper panelen, accu’s en overige elektronica.

dakraam in een caravan

Lekkage caravan repareren

Ben je lekker met de caravan of camper op pad, dan kunnen onverwachte problemen zoals lekkages dit plezier snel verstoren. Het repareren van een lekkage aan een caravan is een taak die zorgvuldigheid en deskundigheid vereist.


Lees verder over lekkage caravan repareren

camperbanden

Vervangen camperbanden

Veel mensen zien er tegenop, maar het tijdig vervangen van caravanbanden is van groot belang voor de veiligheid op de weg en de algehele prestaties van je caravan. In dit artikel zullen we ingaan op de vragen: ‘Wanneer is het tijd om oude camperbanden te vervangen door nieuwe?‘ en ‘Waarom is het vervangen van de camperband zo belangrijk?‘


Lees verder over vervangen camperbanden

e42a9ce9 214b 4801 be64 ce5e92612785 500 | Camper Deluxe

Dakluik caravan repareren

Het dakluik van je caravan kan een van die onderdelen zijn waar je niet vaak aan denkt, maar waarvan de functionaliteit zeer belangrijk is voor een comfortabele en veilige reis.


Lees verder over dakluik caravan repareren

camper raam met uitzicht

Camper raam laten plaatsen

Beschadigde ramen komen vaker voor dan je denkt en kunnen voor vervelende problemen zorgen als je hier niet op tijd bij bent.


Lees verder over camper raam laten plaatsen