Camper huren overijssel | Bos | Camper Deluxe

Camper huren in Overijssel

Woon je in de provincie Overijssel en wil je een camper huren in de omgeving van Overijssel Camper Deluxe is gespecialiseerd in camperverhuur en camper verkoop. Er is een ruim aanbod aan campers beschikbaar in de omgeving van Overijssel. Van grote campers voor meerdere personen tot aan kleine campers voor twee personen. Daarnaast hebben wij prachtige luxe campers en budget campers beschikbaar. Zo vind je altijd een camper die past bij jouw budget.

Huur eenvoudig en zorgeloos een camper voor jouw camper reis. Boek simpel en snel jouw ideale camper!

Voordelen van een camper huren in Overijssel

Bij Camper Deluxe zijn er meer dan 70 verschillende campers die je kilometervrij kan huren. Met meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van camperverhuur kunnen we je helpen bij het kiezen van een geschikte camper. De campers die wij verhuren zijn goed onderhouden door onze deskundige monteurs en de campers zijn allemaal APK gekeurd. 

Onze showroom in Rogat is makkelijk te bereiken vanuit alle grote steden in Overijssel zoals Zwolle, Deventer en Enschede. Ook vanuit kleinere dorpen als Giethoorn, Markelo en Windesheim ben je snel bij ons. Je kan onze campers voor een hele vakantie huren, maar een weekendje weg met de camper is ook zeker mogelijk. Als je een camper bij ons huurt, dan kun je je auto veilig op ons terrein achterlaten. Deze staat achter gesloten hekken en blijft op je wachten tot dat je weer terug bent van een mooie campervakantie. 

Ben je dus op zoek naar een camperverhuurbedrijf in Overijssel. Dan kan je zorgeloos en veilig een camper huren bij Camper Deluxe.  Een camper huren in Overijssel is voortaan zo gedaan!

Selectie huurcampers in Overijssel

Als je kiest voor het huren van een camper bij Camper Deluxe in Overijssel dan kies je voor kwaliteit, service en expertise. Gebruikmakend van onze jarenlange ervaring, zorgen we dat jij zorgeloos met de camper op reis kan. 

Wij verhuren verschillende merken campers, die je kan huren voor scherpe prijzen. Denk aan een populaire Knaus of een ruime 4-persoons Adria Matrix. Een camper boek je makkelijk en snel via onze website. Heb je vragen over een van onze campers of over onze diensten, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

01 Luxe Adria Matrix 670 slt.

Staat
Occasion
Aantal personen
5
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 700
Details

02 Knaus Sky Ti 150PK Grote Garage

Staat
Occasion
Aantal personen
2
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 600
Details

03 Knaus Box-Life automaat 150 pk

Staat
Occasion
Aantal personen
2
Uitvoering
Bus
v.a. € 675
Details

De mooiste camperplaatsen in Overijssel

Huur een camper bij Camper Deluxe en begin meteen met het verkennen van het prachtige Overijssel. Campers zijn net kleine huisjes op wielen. Het enige wat je nodig hebt is een mooie camperplaats in Overijssel, waar jij de nacht kan doorbrengen. Voor een ontspannen vakantie ga je naar Camperplaats Vechtdal in Nieuwleusen. Op deze bijzondere plek kan je gebruik maken van verschillende wellness voorzieningen. Je kan zelfs gebruik maken van een privé hottub bij jouw ruime camperplaats. 

Of ervaar de ouderwetse gastvrijheid bij boer Hendrik-Jan en boerin Gezina op de kleinschalige boerderijcamping ‘Varsenerveld’. Kinderen kunnen hier de dieren voeren, eitjes rapen of zichzelf vermaken in de zandbak. De omgeving is geschikt voor prachtige fiets- en wandelroutes.

Via CamperContact vind je een uitgebreid overzicht van de beste camperplaatsen in Overijssel.

Leuke activiteiten in Overijssel

Heide, bossen en weilanden worden afgewisseld met prachtige landschappen in de provincie Overijssel. Ontdek het grootste laagveen-moerasgebied van Noordwest-Europa: De Weerribben Wieden. Een uitstekende plek om te gaan kajakken, varen of suppen. 

Of bezoek het beroemde waterdorpje Giethoorn en verken de omgeving met een fluisterbootje. Vanaf het water heb je fantastische uitzicht op de bruggetjes en de schilderachtige boerderijen. 

Trek de natuur in en ga wandelen onder begeleiding van een boswachter in de Sallandse Heuvelrug. Kom dichter bij de natuur, waar je kan genieten van de stilte, de rust en dierengeluiden. Je gaat je hier niet snel vervelen want je kan genoeg leuke activiteiten in Overijssel doen!

Populaire steden in Overijssel

Contact opnemen met Camper Deluxe

Heb je vragen of hulp nodig bij het huren van een camper? Je kan telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 

Op onze contactpagina kan je ook een bericht sturen via ons contactformulier. 

We helpen je graag verder!