Camper huren in Zuid-Holland

Het huren van een camper wordt steeds populairder, dat is dan ook niet voor niets. Een camper huren is tegenwoordig erg makkelijk en vaak ook nog een stuk voordeliger dan het kopen van een camper. Dit ligt natuurlijk wel aan het gebruik van de camper. Gaat u vaak op reis met een camper, dan is het kopen van een camper misschien een beter idee. Wilt u een vakantie met een camper misschien eens uitproberen, dan kunt u er beter voor kiezen om een camper te huren. Voor camperverhuur in Zuid-Holland zit u bij Camper Deluxe aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod huurcampers van diverse topmerken. De campers zijn goed onderhouden, zo kunt u zorgeloos op reis gaan met één van onze huurcampers.

Voordelen van het huren van een camper

Een camper huren brengt veel voordelen met zich mee, het is dan ook niet voor niets zo populair de laatste jaren. Als u een camper huurt in Zuid-Holland, dan hoeft u niet zelf te zorgen voor een standplaats. Bij Camper Deluxe beschikken we over een grote camperstandplaats. U kunt de camper gewoon ophalen en weer terugbrengen op de datums wanneer dit besproken is. De meeste benodigdheden zitten ook al bijgevoegd als u een camper bij ons huurt. U kunt denken aan faciliteiten als een douche, toilet, koelkast en meer om zo het comfort in uw huurcamper te verhogen. Bij een huurcamper hoeft u zelf ook niet om te kijken naar het onderhoud ervan. De campers worden bij ons goed onderhouden en wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen op reis kunt gaan.

Ruim aanbod huurcampers in Zuid-Holland

Camper Deluxe is dé plek waar u terecht kunt voor het huren van een camper in Zuid-Holland. Er zijn verschillende campers waar u uit kunt kiezen. Zo beschikken we over een ruim aanbod integrale huurcampers. Ook voor half-integrale campers of bus campers zit u bij ons op de juiste plek. Het huren van zo’n camper kan heel eenvoudig en ook nog eens tegen de scherpste tarieven. U kunt zoeken op het aantal personen waar een huurcamper aan moet voldoen volgens u. Zo hebben we huurcampers die geschikt zijn voor 4 personen, maar ook voor 6 personen of gewoon een simpele camper voor 2 personen. Bij Camper Deluxe is er erg veel mogelijk bij het huren van een camper in Zuid-Holland. We hebben de keuze uit diverse luxe campers, maar ook voor budget huurcampers zit u bij ons goed.

U kunt online eenvoudig verschillende huurcampers met elkaar vergelijken. Bij iedere camper staat handige informatie en ook wordt er benoemd wat er allemaal in de camper aanwezig is. Wilt u graag eerst de camper even goed bekijken voordat u deze gaat huren? Dat is ook mogelijk bij Camper Deluxe. U kunt ook gerust bij ons langskomen om de campers te bekijken en daarna een keuze te maken.

01 Luxe Adria Matrix 670 slt.

Staat
Occasion
Aantal personen
5
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 700
Details

02 Knaus Sky Ti 150PK Grote Garage

Staat
Occasion
Aantal personen
2
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 600
Details

03 Knaus Box-Life automaat 150 pk

Staat
Occasion
Aantal personen
2
Uitvoering
Bus
v.a. € 675
Details

Uitstekende service bij het huren van campers

Het huren van een camper in Zuid-Holland is nog nooit zo makkelijk geweest. Bij Camper Deluxe zorgen we ervoor dat u zonder zorgen op reis kunt gaan met een camper die voldoet aan uw wensen. Onze campers beschikken allemaal over het juiste onderhoud en zijn in het bezit van een geldige APK. Door een camper te huren kunt u goed kijken of een vakantie met de camper u bevalt. Als dit zo is, dan kunt u bij ons ook terecht voor het kopen van een camper. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, dit kan zowel telefonisch als via de mail. Boek nu eenvoudig online een camper waarmee u heerlijk onbezorgd op reis kunt gaan!

Contact opnemen met Camper Deluxe

Heb je vragen of hulp nodig bij het huren van een camper? Je kan telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 

Op onze contactpagina kan je ook een bericht sturen via ons contactformulier. 

We helpen je graag verder!