Een camper huren in Groningen

Campervakanties zijn al jarenlang in trek en iedere vakantie zijn de campers dan ook weer te zien op snelwegen naar het buitenland toe. Een camper huren in Groningen is erg gemakkelijk voor de vakantie, je kan zonder zorgen naar je bestemming rijden in jouw huis op wielen. Er zijn verschillende soorten campers, iedere camper is voorzien van diverse faciliteiten. Campers zijn vaak voorzien van veel gebruiksgemakken. Met de camper op vakantie is wellicht iets minder luxe dan in een vakantiehuis, maar luxer dan kamperen met een tent.

Camperverhuur in Groningen

Heb je nog geen camper, maar wil je wel graag op campervakantie, dan wordt het hoog tijd dat je op zoek gaat naar een camper! Je hoeft niet meteen een camper te kopen, je kan er ook voor kiezen om een camper te huren.  Als je nog nooit op een campervakantie bent geweest, dan is het verstandig om de eerste keer een camper te huren. Zo kan je kijken of een vakantie met een camper echt iets voor jou is.

Als je een camper huurt bij Camper Deluxe, dan haal je deze op zodra jouw vakantie begint en bij terugkomst naar Groningen lever je de camper weer veegschoon terug. Het huren van een camper bij Camper Deluxe gaat heel eenvoudig en er is genoeg keuze uit diverse huurcampers.

Het mooie van een camper is dat je eigenlijk overal naar toe kan. Je kan op speciale camperplekken jouw camper stallen en daar overnachten. Met een camper hoef je niet veel klaar te zetten, waardoor je al snel kan genieten van jouw welverdiende vakantie!

Nieuwe- en tweedehandse campers huren in Groningen

Als je op zoek bent naar een goede camper in Groningen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vind je verschillende campers, van bus campers tot integrale campers. We hebben onderscheidt gemaakt in budget campers en luxe campers, zo kan je zoeken in diverse prijsklassen. Daarnaast vind je in ons aanbod zowel nieuwe als tweedehands campers. De tweedehands campers zijn in een prima staat en goed onderhouden waardoor ze nog steeds erg geschikt zijn voor een mooie en unieke campervakantie.

Selectie van campers te huur in Groningen

01 Luxe Adria Matrix 670 slt.

Staat
Nieuw
Aantal personen
4
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 700
Details

02 Chausson Special Edition, met enkele bedden, 2 x airco, hefbed en 170 pk!

Staat
Occasion
Aantal personen
5
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 650
Details

03 Knaus Box-Life automaat 150 pk

Staat
Occasion
Aantal personen
2
Uitvoering
Bus
v.a. € 625
Details

Ruime keuze aan campers met topservice

Bij Camper Deluxe kan je naast campers huren, ook campers kopen. Voor mensen uit Groningen of omgeving is dit de perfecte plek om een mooie camper uit te kiezen. Je kan eerst online ons aanbod bekijken of langskomen in onze showroom om de camper verder te bekijken. Daarnaast is het is ook mogelijk om een proefrit te maken, op deze manier kan je nog beter inschatten of dit de juiste camper voor jou is.

Wij verhuren campers in verschillende prijsklassen, zo zit er altijd wel een camper naar wens bij. Bij iedere camper staat een duidelijke omschrijving waarin de faciliteiten en kenmerken worden beschreven. Je kan de beschikbaarheid van de camper bekijken en direct zorgeloos en veilig een camper boeken. Met onze jarenlange ervaring bieden wij altijd service en kwaliteit. Zo kan jij met een gerust hart op reis!

Selectie van campers te koop in Groningen

01 Luxe Adria Matrix 670 slt.

Staat
Nieuw
Aantal personen
4
Uitvoering
Half integraal
Op aanvraag
Details

08 Luxe compacte Knaus buscamper( 5.40 )met groot vast bed ,Trekhaak!

Staat
Nieuw
Aantal personen
2
Uitvoering
Bus
Op aanvraag
Details

14 Ruime 6 pers. LMC alkoofcamper met stapelbed en groot alkoofbed.

Staat
Occasion
Aantal personen
6
Uitvoering
Alkoof
Op aanvraag
Details

Verhuur- en verkoopbemiddeling van campers in Groningen

Naast dat wij zelf campers verhuren en verkopen, helpen wij ook particulieren om hun camper te verhuren of juist te verkopen. Heb jij een camper bij huis staan, maar maak je er eigenlijk niet zoveel gebruik van, dan kan je ervoor kiezen om deze te verhuren. Zo kunnen anderen ook genieten van jouw camper terwijl je er zelf een zakcentje aan kan verdienen.

Je bepaalt zelf voor hoeveel weken je de camper beschikbaar stelt voor de verhuur. Al is jouw camper maar een paar weken per jaar beschikbaar, wij kunnen ook dan wat voor jou betekenen. Wel raden we je aan om vooraf je eigen vakantie al te bepalen, zodat wij daar rekening mee kunnen houden met de verhuur.

Staat jouw camper in Groningen? Breng deze dan gerust langs bij onze showroom in Meppel. Samen kunnen we de huurprijs bepalen, dit doen we op basis van het seizoen, het type camper en de leeftijd van de camper. 

Voordelen van een camper huren in Groningen

Bij Camper Deluxe heb je een ruime keuze uit verschillende campers die je kilometervrij kan huren. Met meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van camperverhuur kunnen we je ook helpen bij de aankoop van een camper. De campers die wij verhuren zijn goed onderhouden door onze deskundige monteurs en zijn allemaal APK gekeurd. 

Bereikbaarheid Camper Deluxe

Kom je uit Groningen en wil je een camper huren? Onze showroom bevindt zich in Meppel, maar is gemakkelijk te bereiken vanaf verschillende plekken uit Groningen. Je kan onze campers voor een hele vakantie huren, maar een weekendje weg met de camper is ook zeker mogelijk. Als je een camper bij ons huurt, dan kun je je auto veilig op ons terrein achterlaten. Deze staat achter gesloten hekken en blijft op je wachten tot dat je weer terug bent van een mooie campervakantie.

Populaire steden in Groningen​

Ontdek de mooiste plekjes in Groningen, beter bekend als ‘Grunn’ . Verken Groningen met de camper en bezoek de verborgen parels van deze prachtige provincie. Groningen is een ondergewaardeerde vakantiebestemming, waar veel te beleven valt.

Contact opnemen met Camper Deluxe

Heb je vragen of hulp nodig bij het huren van een camper? Je kan telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 

Op onze contactpagina kan je ook een bericht sturen via ons contactformulier. 

We helpen je graag verder!