Een camper kopen in Groningen

Campervakanties zijn al jarenlang in trek en iedere vakantie zijn de campers dan ook weer te zien op snelwegen naar het buitenland toe. Een camper is erg gemakkelijk voor de vakantie, u kunt naar uw bestemming rijden en u hebt ook gelijk een slaapplek met u mee. Er zijn verschillende soorten campers, iedere camper is voorzien van diverse faciliteiten. Campers zijn vaak voorzien van veel gebruiksgemakken. Met de camper op vakantie is iets minder luxe dan in een vakantiehuis, maar luxer dan kamperen met een tent. Voor een mooie campervakantie heeft u natuurlijk een camper nodig, deze kunt u eenvoudig bij Camper Deluxe kopen. Als u op zoek bent naar een goede camper in Groningen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u verschillende campers, van bus campers tot integrale campers. Ook hebben wij onderscheidt gemaakt in budget campers en luxe campers, zo kunt u zoeken in diverse prijsklassen. Daarnaast vindt u in ons aanbod zowel nieuwe als tweedehands campers. De tweedehands campers zijn in een prima staat en goed onderhouden waardoor ze nog steeds erg geschikt zijn voor een mooie en unieke campervakantie.

Camperverhuur (Groningen) bij Camper Deluxe

Beschikt u nog niet over een camper, maar wilt u wel graag op campervakantie, dan wordt het tijd dat u er een aanschaft. Maar u hoeft niet per se een camper te kopen, u kunt er ook voor kiezen om een camper te huren. Als u nog nooit op een campervakantie bent geweest, dan is het verstandig om de eerste keer een camper te huren. Zo kunt u kijken of een vakantie met een camper echt iets voor u is. Als u een camper hebt gekocht en u vindt het eigenlijk niet heel leuk, dan zit u met een camper voor de deur, wat ook jammer is. Als u een camper huurt bij Camper Deluxe dan haalt u deze op wanneer u op vakantie wilt en als u weer terug bent in Groningen, dan brengt u de camper weer terug. Het huren van een camper bij Camper Deluxe gaat heel eenvoudig en er is genoeg keuze uit diverse huurcampers.

Het mooie van een camper is dat u eigenlijk overal naar toe kunt, u kunt op speciale camperplekken uw camper neerzetten en daar overnachten. Met een camper hoeft u niet veel klaar te zetten, alleen de camper op de juiste plek, hoe makkelijk wilt u het hebben. Ook het huren van een camper is heel eenvoudig, vooral bij Camper Deluxe. Komt u uit Groningen en wilt u een camper huren, dan staan wij graag voor u klaar. Onze showroom bevindt zich in Meppel, maar is gemakkelijk te bereiken vanaf verschillende plekken uit Groningen. U kunt onze campers voor een hele vakantie huren, maar een weekendje weg met de camper is ook zeker mogelijk. Als u een camper bij ons huurt, dan kunt u uw auto veilig op ons terrein achterlaten. Deze staat achter gesloten hekken en blijft op u wachten tot dat u weer terug bent van een mooie campervakantie.

01 Luxe Adria Matrix 670 slt.

Staat
Nieuw
Aantal personen
4
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 700
Details

02 Chausson Special Edition, met enkele bedden, 2 x airco, hefbed en 170 pk!

Staat
Occasion
Aantal personen
5
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 650
Details

03 Knaus Box-Life automaat 150 pk

Staat
Occasion
Aantal personen
2
Uitvoering
Bus
v.a. € 625
Details

Wij bieden een ruim aanbod aan campers en een topservice

U kunt bij Camper Deluxe campers huren en kopen, voor mensen uit Groningen de perfecte plek om een mooie camper uit te kiezen. U kunt eerst online ons aanbod bekijken, daarnaast kunt u ook altijd langskomen in onze showroom om de camper verder te bekijken. Het is ook mogelijk om een proefrit te maken, op deze manier kunt u vaak een betere keuze maken voor de juiste camper. Als u een camper wilt huren, vindt hiervoor diverse campers in verschillende prijsklassen. Bij iedere camper staat een duidelijke omschrijving en de kenmerken worden ook weergegeven. Daarnaast vindt u bij iedere camper over welke faciliteiten deze beschikt. U kunt de beschikbaarheid van de camper bekijken en zo kunt u hier eenvoudig een camper huren. Door onze uitstekende service kunnen wij u altijd verder helpen. Voor vragen of advies neem dan gerust contact met ons op, wij staan graag voor u klaar!

Bemiddeling van campers in Groningen

Naast dat wij zelf campers verhuren en verkopen, kunnen wij ook anderen helpen om hun camper te verhuren of juist te verkopen. Heeft u een camper bij huis staan, maar maakt u er eigenlijk niet zoveel gebruik van, dan kunt u ervoor kiezen om deze te verhuren. Zo kunnen anderen ook genieten van uw camper en u verdient hier dan een mooi zakcentje aan. U kunt zelf bepalen voor hoeveel weken u de camper beschikbaar stelt voor verhuur. Ook al is uw camper maar een paar weken beschikbaar, wij van Camper Deluxe kunnen dan al iets voor u betekenen. Heeft u uw camper in Groningen staan, breng deze dan gerust langs bij onze showroom in Meppel. Samen wordt de verhuurprijs bepaald, deze hangt af van het seizoen, het type camper en de leeftijd van de camper. Er wordt aangeraden om vooraf al uw eigen vakantie te bepalen, zodat wij daar rekening mee kunnen houden met de verhuur. Ook voor het verkopen van uw camper in Groningen kunt u bij ons terecht. Zo hoeft u zelf verder niks te regelen en zorgen wij van Camper Deluxe ervoor dat uw camper voor een goede prijs wordt verkocht. Voor meer informatie over onze verhuur- en verkoopbemiddeling in Groningen kunt u contact met ons opnemen.

Huur vandaag nog een camper!

01 Luxe Adria Matrix 670 slt.

Staat
Nieuw
Aantal personen
4
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 700
Details

02 Chausson Special Edition, met enkele bedden, 2 x airco, hefbed en 170 pk!

Staat
Occasion
Aantal personen
5
Uitvoering
Half integraal
v.a. € 650
Details

03 Knaus Box-Life automaat 150 pk

Staat
Occasion
Aantal personen
2
Uitvoering
Bus
v.a. € 625
Details