Camper huren of juist kopen?

Camper in bus | Camper Deluxe

Ben jij een doorgewinterde camperaar of is dit de eerste keer dat je met een camper op vakantie wil? Bij elke reiswens pas een ander antwoord. Dit geldt ook voor het huren of kopen van een camper. Wanneer je eenmalig een camperreis gaat maken, is een camper huren een goed optie. Maar ben je van plan om vaker en langer weg te gaan met de camper, dan kan kopen ook een goede optie zijn.

Bij Camper Deluxe kan je een camper huren of een camper kopen. Wat zijn de verschillende tussen een camper huren of een camper kopen, maar vooral wat zijn de voordelen? Wij hebben de belangrijkste punten voor jou op een rijtje gezet.

 

Wat zijn de voordelen van een camper huren?

Ultieme vrijheid

Met een camper bepaal jij zelf waar en wanneer je ergens naar toe gaat, of juist ergens blijft! Wanneer je een camper huurt, bepaal je ieder jaar zelf welke camper jij meeneemt op jouw camperavontuur. Camperverhuur staat voor extra flexibiliteit. Dit is extra gunstig, wanneer het weer of de locatie tegenvalt. Met je mobiele huis op wielen, verplaatst je je makkelijk en snel naar een andere plek.

Stalling en kosten

Met een huur camper hoef je je geen zorgen te maken over het stallen van de camper. Na een heerlijke vakantie lever je de camper zorgeloos terug bij de eigenaar. Je bespaart al gauw honderden euro’s op stallingskosten.

 

Prijs 

Tegenwoordig kan je snel en eenvoudig een camper huren. Door een camper te huren kan je ontdekken of deze manier van reizen bij jou past. Twijfel je nog? Voordat je een grote investering gaat doen, probeer eerst een vakantie met een huur camper. Zo weet je precies of dit is wat je wilt.


Onderhoud

Je hoeft je geen zorgen te maken over (seizoensgebonden) onderhoud. Door te huren bespaar je niet alleen geld maar ook tijd op het onderhoud van de camper.

Wat zijn de voordelen van een camper kopen?

Je eigen plek creëren 

Als je een camper koopt, dan bepaal je zelf welke camper je wil en hoe je de camper in gaat richten. Met jou unieke smaak en inrichting creëer je je eigen huis op wielen.

Altijd beschikbaar

Met een eigen camper, ga je op reis wanneer en hoe vaak jij wil. Een camper zorgt voor heel veel flexibiliteit. Met een eigen camper ervaar jij de ultieme vrijheid!

Goedkoper dan huren

Ga je regelmatig met de camper erop uit? Dan is een camper kopen op lange termijn goedkoper, dan wanneer je steeds een camper huurt.

Waar moet ik rekening bij houden bij het kopen van een camper?

Grote investering

Een camper kopen is niet iets wat je zomaar doet. Zowel een nieuwe camper als een tweedehands camper kosten behoorlijk wat geld. Echter is deze uitgave het helemaal waard want de vrijheid en de flexibiliteit die je ervoor terug krijgt, zijn onbetaalbaar!

Stalling

Wanneer je de camper voor langere tijd niet gebruikt, bijvoorbeeld in de winter, dan is het verstand om je camper te stallen. Je camper mag namelijk maar beperkt voor de deur geparkeerd worden, daarom raden wij je aan om een goede stallingsplek te vinden. Zo voorkom je vandalisme of problemen met de buurman.


Wist je dat wanneer je een camper via Camper Deluxe koopt dat je je camper gratis mag stallen en 10% rendement kan krijgen op het verhuren van jouw camper?

Onderhoud

Je wil veilig en verantwoord op reis, daarom is het belangrijk om de camper goed te onderhouden. Wanneer je de camper zelf bezit, dan zijn de onderhoudskosten voor de eigenaar. We raden aan om de camper altijd door een professionele partij te onderhouden.

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder! 

Wij zijn het beste telefonisch te bereiken op +31 (0) 522 48 05 48 of via de mail: info@camperdeluxe.nl