Zomervakantie 2023: op pad met de camper

Camper zomervakantie 2021 | Camper Deluxe

Wanneer je deze zomervakantie voor een camperreis kiest, dan kan de voorpret nu al beginnen. Stippel je route uit en bedenk alvast waar jij deze zomer wil vertoeven. Plan je liever je tussenstops op de leukste spots van tevoren óf laat je je graag verrassen met bijzondere plekjes die tijdens jouw reis op je pad komen? Hoe dan ook, jouw campervakantie wordt sowieso een geslaagd avontuur!

Veilig en voorbereid op campervakantie

Met een camper kan je deze zomer een unieke reis maken. Doordat je niet gebonden bent aan een vast vlieg- of reisschema, bepaal je zelf waar jij heen wil gaan.  Zorg dat je in ieder geval op de hoogte bent van de regels van jouw vakantiebestemming, zo ben je altijd goed voorbereid tijdens je reis. Denk hierbij ook aan de tolwegen in het buitenland, regelgeving rondom Corona en het voorkomen van boetes.

Avontuurlijke zomervakantie

Het maakt niet uit of je kiest voor een zomervakantie in het zuiden van Spanje of dat je liever kiest voor een roadtrip door de Balkan. Bij Camper Deluxe hebben we een breed aanbod aan campers die passen bij elke reis. Of je nu kiest voor een luxe en comfortabele camper voor het hele gezin of een buscamper voor jou en je lief, wij helpen je graag op weg. Zo boek je zorgeloos en veilig een camper voor de zomervakantie in 2023.

Data zomervakantie 2023 in Nederland

Net als ieder jaar zijn de vakanties opgedeeld per regio in Nederland.

  • Noord-Nederland heeft in 2023 zomervakantie van 22 juli t/m 3 september 2023
  • Midden-Nederland heeft in 2023 zomervakantie van 8 juli t/m 20 augustus 2023
  • Zuid-Nederland heeft in 2023 zomervakantie van 15 juli t/m 27 augustus 2023
Wil je deze zomer met een camper op vakantie, maar heb je (nog) geen camper? Bij Camper Deluxe huur je makkelijk een camper voor deze zomer. Wil je weten welke campers er beschikbaar zijn? Neem dan even contact met ons op. En wie weet rijd jij deze zomer met de camper naar jouw favoriete vakantiebestemming!